Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufufu

szukam SUPER sposobu na dziś!

Polecane posty

Gość fufufu

chodzi o to, ze na 21 mam imprezę. niby wszystko jest okej, ale ostatnio dużo uczyłam sie i pisałam na komputerze i mam strasznie podkrążone oczy ;/// co robić? chce bardzo dzisiaj wyglądac dobrze, zelezy mi strasznie. mam korektor, ale to nie usunie tego ,zmęczonego" wyrazu twarzy... teoretycznie mogłabym sie przespać, ale dzisiaj w nocy sie wyspałam i to i tak nie znikneło :((

czym ty sie przejmujesz, jak masz fajną dupcie to zmeczony wyraz twarzy najmniej by mnie interesował

Gość fufufu
no mimi wsztstko dużo osób patrzy na twarz :PP ktos zna jakis szybki sposób zeby chociaz troche to ogarnąć??

Gość rosemary 6 6 6
do tego jest chyba taki specjalny zielony czy fioletowy korektor, ewentualnie uzyj rozświetlacza...albo no nie wiem, jabłko sobie połóż pod oczy

Gość to jest według
ogórka najlepiej . zrób jakąs maseczkę i powinno byc ok.

słuchaj ja na Twoim miejscu bym położyła na oczy zaparzone torebki zwykłej czarnej herbaty lub zielonej, robie tak przed imprezami i mam mega oczy potem :D

Zimny oklad , moga do tego posluzyc lyzki do zupy -metalowe. Pare minut i za godz. znowu:)

twarzą sie nie przejmuj, załóż mini krótką bardzo krótką, w sumie moge sie tobą zaopiekować jak ci smutno :)

dobra zwal badąga pod moją stopkę i skończ 👄 od razu odżyjesz fistaszku.