Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pasterz Owiec

Prawdziwa Owieczka Boza- ideal kobiety

Polecane posty

Kto ja widzial na zdjeciu ten wie, ze to ladna, skromna, naturalna kobietka do tego inteligentna, oczytana, pobozna ideal kobiety wg mnie:)

Gość juj7ui
taa pobozna, i myslisz ze w lozku jest dobra? watpie a dla was facetow to ma ogromne znaczenie...

Gość taaaaaaaaaaaaa ona
jest chora 🖐️

Gość hederahelix
hee, w lozku to facet musi sie wykazac :x

Gość juj7ui
znudzi wam sieszybko bo ona tylko po bozemu, zadnych "experymentow" czy, broń Boże, lodzika. A po miesiacu bedziecie sie ogladac za jakas panna co na to sie zgadza. Nie wspominajac juz o antykoncepcji, chcesz wychowywac tyle dzieci?

Gość Fakt jest ladna..
Pasterz Owiec zgadzam się z tobą - i właśnie dlatego tak obrywa od życia.

Gość juj7ui
nawet jak facet jest zajebisty w lozku, to dechy nie bedzie chcial "posuwac", bo to zadnej przyjemnosci mu nie da, a "owieczka boza" nientety dla niej bedzie musiala wypelnic "obowiazek malzenski"

Gość hederahelix
mariuana jest wszystko wynagrodzi

seks jest sprawa drugorzedna, licza sie uczucia, zrozumienie, charkter...itp a Owieczka jest niesamowita osoba i do tego ma ladna twarz, madre spojrzenie....

Gość hederahelix
taa, a tam w srodku kosmita siedzi

Gość juj7ui
aha zapomnialabym, niestety ale ten twoj ideal nie ma prawa bytu, bo gdyby taka kobieta byla inteligentna to juz dawno zrezygnowala by z tego typu sredniowiecznych wierzen (kk) i sama decydowala o swoim zyciu a nie sluchala sie faceta w sukience... i jego "madrych" porad.

Gość wez przestan bo jak
ja czytam to mam wrazenie ze to jakas psycholka

Gość hederahelix
po wygladzie nie ocenisz, czy jest inteligentna, pewnie to nie ona w ogole

Gość jhgkuk
to dawna nauczycielka, nie wiem o co poszlo dokladnie ale zostala usunieta ze szkoly, oskarza wszystkich o mobbing, prawdopodobnie uczyla j ang-to mozna wywnioskowac z jej bloga, nie leczy sie

Gość jhgkuk
ona ona, wystarczy wejsc w zakladke na jej blogu a po 2 sama owieczka sie wkurzyla jak zobaczyla tozdjecie a to cos znaczy....

Gość hederahelix
myslicie, ze ma zdolnosci parapsychiczne?

jest madra, swiadczy o tym to co pisze tutaj,...ma niesamowita wiedze, slownictwo...jest oczytana, wiele osob jej nie rozumie, bo po prostu sa zbyt malo inteligentni by za nia nadazac....

Gość jhgkuk
do pasterza- raczej jest olana przez rodzine ,nie bierze lekow to pewne

Gość hederahelix
no, ale chyba nie jesttak zle, skoro ma dwoch adoratorow z kafe xD

Gość napalona lesbijka
Ma też adoratorkę :classic_cool: więc liczmy TRZECH adoratorów w sumie ;)

Owieczka wzbudza ogolna sympatie, bo jest ciepla osoba wiec nie dziwi mnie fakt, ze ma tu swoich zwolennikow Sam ja uwielbiam:)

Gość pastereczka nie owieczka
I co,ze owca ma lepiej?ze rodowod ma dobry?ty owca nie wiesz co mowisz,ja tez nie znalam rodowodu i co?i poznalam ale gorszy,myslalam,ze mam dobry a mam zly i tez mnie wzieli,nie nie dla kasy,dla milosci i mialam byc taka fajna,inteligentna i jestem, jestem z pijackiej rodziny sie okazalo nie inteligentow dziecko tylko pijaka i k.... co mnie oddali i nie chcialam wiedziec ale mi powiedzieli,zawsze bylo,nie uczysz sie,leniwa taka siaka,rodowodu nie przeskoczysz,ja bez doktoratow sobie pieknie zycie niszczylam,myslalam,ze wszystko moge.I co moge? gowno moge.eh pozdrawiam owca

Gość pastereczka nie owieczka
i powiedzieli mi i po co?po to zebym sie stoczyla?nie wyszlo,nie wyszlo im,odbilam sie i bardzo ich to smuci a mnie?sama nie wiem co lepsze,co robic,kim byc,trzeba bylo sie zapic albo jakies dragi moze a tak to sie dusze i nie wiem jak powinno byc,owieczko kochana nic nie jest stracone,zarabiaj na mieszkanie,pomecz sie za granica w nieruchomosci wejdz,albo nie albo zarob i kup siedlisko i cos moze z kwiatkami z drzewkami,psa sobie kup,nikt tak nie kocha jak pies.

Gość z owcą jej do twarzy
:classic_cool:

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Witajcie, widzę że owca coraz sławniejsza, a ja cóż... właśnie wróciłam z przechadzki - siedzę i myślę powiem wam. Ach co napisałam - napisałam, a teraz doszłam do wniosku, ze wiecie jeszcze jedna osoba powiesiła się z uczelni. Male dziecko zostawiła i wszystko jest na promotora pracy doktorskiej, ale to , że ona się powiesiła to jest wina uczniów, że jej wypalali oczy wiecie - takie rzeczy jej robili i pewnego dnia już nie mogła, dusiła się i wzięła i na lampie się powiesiła. A jej rodzice chyba też się powiesili. Wiecie ja znam tę historię. I wiem, że jej matka została bez pracy i nic nie mówiłam, ale ona tylko - ach poradzi sobie, poradzi. To silna kobieta. I ja jej rozumu nie mogłam uczyć. Bez przesady. Ale patrzcie - znowu przetrwałam. I napierw matka się powiesiła, pózniej ojciec, a ona była wżeniona w bogatą rodzinę i się powiesiła i tyle. A ten doktor to też zamiast mnie trzymał się jej wiecie i sobie razem palili i wypalali promotora i wymyślali byle co na niego i że go wypalą i w końcu się powiesili - jedynie , że nie razem. A ja nie palę. A ten gość, którego opisywałam w wątku merkaby to chyba się nazywał Lucyfer i nie wiedział rozmawiając ze mną czy ja jestem dobra czy zła i nie mógł zrozumieć chyba czemu ja nie wróciłam po ten telefon bo chyba dzwonił na mnie czy coś wiecie i coś tam ... no ale już rano nic mi się nie śniło i ja pojechałam. Ja chyba z praktyk z lasu jechałam z góry Polski na dół. I on nie chciał mnie skrzywdzić, ale że się nie dał to tą ochroną środowiska mnie wykończył. I mu powiedziałam, że za dużo pali i tak dalej. I powiedziałam mu - jak pan będzie proszę pana tyle palił to nigdy pan nie znajdzie żony. - A on sie zapytał dlaczego? - A proszę pana to tylko palaczkę. Która by chciała takiego palacza. W sumie jest pan fajny nawet, ale niszczy pan zdrowie i to nie najlepiej wygląda. Teraz jest moda na niepalenie. I wiecie on pomyślał - dobrze pieprzysz laska ale stałej pracy nie znajdziesz. I wiecie - jak się uratował to przez to że tego żałował. I tyle. I powiem wam - no wiele aut jechało , mógł się zatrzymywać, one nie miały gadać o Bogu - o Panu Jezusie. I słuchajcie to pasuje bo one mówiły, ze to teraz się stało, na dniach ktoś Go widział , wsiadał do auta, wysiadł i stracił się z widoku. I wiecie - no to był 1998 w takim razie, a ja Go widziałam w 1999. I tyle. I to w zupełnie innym miejscu? A kim jest ten Lucyfer? Wiecie ja się bałabym tego sprawdzić i tyle. Ale on mnie chyba pamięta - to ta co stała o ochronę środowiska zamiast o stałą pracę i rodzinę. Ja stałam o stałą pracę i rodzinę i to jak. Taki wariat. Ale ten lord JIm i może być i tyle. I wszyscy go tak nazywają Lucyfer za tym lordem Jimem i on takie coś ludziom robi, żeby nigdzie pracy nie znaleźli. I wiecie - chyba tak było, że mnie nic się nie śniło czy wrócić , a laskom diabły się śniły , a tej co odrąbali łeb śniło się, że idzie diabeł bez głowy i ja się chciałam wrócić pozwiedzać Lublin i tak dalej , a one miały koszmary i nie chciały - ale wiecie - powiedziałam, że mi się musi przyśnić to wrócę - coś że mam wrocić. I pytałam - dziewczyny co robimy? Śniło wam się coś - wracamy czy jedziemy dalej? A one - nawet nie mów - ta nie zyjąca jedna mowiła - wiesz co śnił mi sie gość w garniturze , który idzie do mnie i wyciąga do mnie ręce. A ten drugiej też coś tam nie ten i powiem - a to jedziemy dalej i tyle. Tyle miałam do powiedzenia. A pózniej ta jedna żalowała - kurde - mialyśmy się wrócić do tego gościa. Dziś mi się śniło , że miałyśmy się wrócić i tyle. I pamiętasz adres? - ona do mnie no ja pamiętałam. Ja powiedziałam ten adres - ale wiecie jak sie tu wrócić - to już byl następny i już byłyśmy w górach. Bez sensu - a to innym razem się wrócimy. I wiecie - zobaczcie jaka ta koleżanka była DURNA. I ja mowiłam - chodżcie się wrócimy ten gość jest taki normalny, tacy ludzie nieczęsto się zdarzają. A co po studiach? A jak się nie uda - to jeszcze 2 lata. I jemu chyba zależało na tej co jej głowę urwali, a mówił do mnie i tyle. Bo siedziałam z przodu. No i góry, pózniej wróciłyśmy i zapomniało się. I ja mówiłam - słuchajcie z tyloma ludżmi piszę w tym necie, a to same świry, a on był taki normalny, taki Pan Jezus im powiedziałam choć nie wiem czy on taki tam był czy on w ogole byl. Takie coś tam i tyle. No i tak się skończyło. I on miał nie palić tego peta bo sam tez się zajechał. Kto wie czy nie podpalił KULU i póżniej jego nie wypalili albo on sam się wypalił. W kazdym razie adres mam do dziś - w głowie i tyle. I w tym czasie ten brat i jego dziewczyna byli na KULU kradzionym autem i tyle. I zapisywali się na studia. On 4 lata mlodszy. Już doświadczony we wszystkim oprócz wiedzy na temat gór i morza na przykład w Polsce czyli kierunku północ -południe , a wschód i zachód też wiecie. I jechali ogrywać maturę. i zapisywali się na studia, ale tam były egzaminy, nie rozumieli tego. My mamy tyle kasy, że wykupimy cały ten KUL i widzieliśmy Pana Jezusa po drodze , daliśmy mu chleb nawet bo nie miał jak zwykle na chleb i tyle. A wszyscy na tym KULu mówili - no jakbyście dali mu chleb to b bylo inaczej i tyle. I że mają iść do Lucyfera - oni się pytali o to czy ktoś im może pomóc - Lucyfer mówili, on pomaga takim jak wy. Jednej jak wy też już pomógł i tyle. Co to za jeden? oni się nawet pytali. A taki tam - ma hurtownię papierosów i nikt mu nie chce tam sprzedawać. A czemu? Bo pózniej nie umieją znaleźć pracy. I wszyscy eee papierosy no to trzeba siedzieć i tyle. I koniec. Czy nie - pracę mają ale nie pasuje płacić. No to żle pracują , nie stoją o pracę. I tyle. A niektórym on nie placi - takie jakieś ma zasady , nikt tego nie rozumie. I się zastanawiali - płaciłby im czy nie. I podobno ostatnio jakieś spotkał na drodze i proponował im pracę. Także jest najróżniej może tez go spotkacie -żeby sprzedawały papierosy i wiecie on wszystkim trzem nam proponował pracę, mnie najbardziej bo siedziałam z przodu i tyle. A tamtym też. A wy co chcecie robić po studiach - czyli słuchajcie on był dobry , nie zły, nie? No i jak on się nazywa, skąd jest. Takie rzeczy - ja sobie znajdę ten adres i ja sobie poszukam tego gościa. Może ktoś ze mną tam pojedzie. Jego się wszyscy boją, nikt go nie rozumie, ma dużo biznesów , ale to jest najwazniejszy i nikt mu nie chce sprzedawać. Bo papierosy - ale kto dziś nie pali? Wszyscy palą, małe dzieci palą i tak dalej. No wiecie trudno mu było racji nie przyznać. To wszystko było takie logiczne, że się opisać nie dało. Ten KUL za miedzą. On mówił - klucze da domu, można się zmieniać, w 3 mieszkać tylko żeby studiować na tym KULU - chyba go ten KUL zajeżdża. Ale co? Sama bym tam była? I tyle. :( No i szkoda nie bo jednak KUL jest sławny i to się tak zmarnowało i tyle :(

I wiecie wtedy jeszcze byłam do życia a teraz skapcaniałam i tyle. I widzicie - jak tu wrócić do którejś z prac. Ten brat zacząłby sie na mnie rozbierać te laski też - za domek. To jest pierwsza praca. Dalej pet w biurze, tu też. Wiecie co - ta hurtownia papierosów a to i tyle. I co dalej? Amazon , ogrodnictwo, szklarnie i papryki - jakies Araby, bez sensu. Czuję się jak po 3 roku studiów - nie wiem czemu i tyle. Może nawet mówił, że ma dosyć tego KULU bo go zajeżdżają, ksywkę ma cudowną i tak dalej. A stała praca to tylko roślina - no własnie bez sensu i tyle.

Wiecie jak ten Kevin mnie zajechał z tą carycą to się opisac nie da. STRASZNIE i tyle. Nienormalny on ciągle mówił o mnie jak z nią był. A ona czymś się łudziła. Raz mu powiedziała - przecież ty jej nawet nie znasz. Ty jej w życiu nie widziałeś , co ty masz jej do powiedzenia. - Przecież ci mówiłem głupia kurwo czy coś tam takiego. I wtedy powiedziała - jeszcze raz do mnie tak powiesz to koniec naszej PIĘKNEJ znajomości. A to juz będe siedział cicho jak mysz pod miotłą. I znowu ty jesteś mój klient? Ja ci placę, a ty jesteś mój klient? Zachowaj sobie szczeniaku komentarze dla siebie szczeniaku i tyle. I coś tam coś tam. Nie jestem szczeniakiem jestem twoim klientem i ci płacę. Za co? Za tę wycieczkę nad morze płacę ja i tyle. I wiecie - gdyby nie ten KUL to mają razem maturę, a tak żadne nie ma, a Pan Jezus ich ograł, żeby NIC Z TEGO KULU nie mieili i żeby nikt tam o nich nie stał i tyle. Tylko chleb i poszedł i to jest dobrze, a ten Lucyfer to jest żle. To nie jest żaden Pan Jezus i tyle. On ma więcej biznesów, ale jakich? Cicho - wiadomo jest tylko o papierosach , koło domu i tyle. I co wy na to? Słyszeliście tę historię?

Ta caryca jego to tak - tą kurwą zrobiła sie przy babci - nie powiem wam jak. To było nie do ogrania już - I NA TO SIĘ NADZIAŁ i razem sie tak na to złapali i tyle. Własnie na to i koniec. przez to im pasowało małzeństwo i koniec. No i nim byli - sami tak mówili. 2 dzieci. I tyle. I koniec zabawy. Do roboty się mieli brać i tyle. Mieli stać o tego Lucyfera - tam mieli mówione i tyle. I raz pierdnęła sobie w klasie i mówili na nią Qurang Medan. Ta caryca. A ja znowu co innego ale też przez babcię bo mi zapomniała powiedziec, że zapomnialam ubrać pewnej cześci garderoby i tyle. Takie rzeczy. A wy napiszcie coś ciekawe? Kto z was zna Lucyfera? Czy go widać? Ot pusty dom, niedaleko mała hurtowania papierosów, ktorych nikt nie che sprzedawać. Ile lat mogą leżeć papierosy? Wiecie takie rzeczy?