Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosemary 6 6 6

prezent dla narzeczonego i intymny problem

Polecane posty

Gość rosemary 6 6 6

Niedługo będą jego urodziny, prezent mam dla niego skromny, dvd koncertowe zespołu ktory lubi i fajna koszulka ale zaplanowałam cos jeszcze. kiedy wroci z pracy romantyczna kolacja, wino, kąpiel...i striptiz. z tym ze nie wiem jak sie zabrac za ostatnie. nigdy nie tańcze wiec ruszac sie chyba seksownie nie umiem, przy muzyce czułabym sie dziwnie bo słuchamy obydwoje cięższych brzmień a to raczej mało erotyczne. mam ogromne kompleksy ale wiem ze on chcialby obejzec striptiz w moim wykonaniu. jakies rady?

Gość mama komunijna
każdy facet by chciał obejrzeć taki pokaz, chlapnij kieliszek i do dzieła, obejrzyj sobie przedtem jakieś filmiki, tak dla inspiracji

Gość ANAL i ZATORr.
mozesz wrzucic jakiś filmik demo to się zobaczy czy sie wygłupisz czy stary będzię miękki :-)

Gość Pedorita
jest duzo fajnych kawaklow na striptize :) a jesli chodzi o ruszanie sie to przestan sie przejmowac, twoj chlopak chyba nie oczekuje zebys sie ruszala jak profesionalna striptizerka. Napewno twoj facet padnie z zachwytu jak cie zobaczy w skapych ciuszkach, bedzie wnibowziety za sam fakt ze cos takiego przygotowalas :) jest duzo bluesowych albo rockowych wolnych kawalkow ktore nadaja sie swietnie na cos takiego! powodzenia i bawcie sie dobrze!

Gość rosemary 6 6 6
Pedorita a mogłabys podać propozycje kawałków w tych klimatach?

Gość rosemary 6 6 6
ponawiam pytanie

Gość rosemary 6 6 6
jak go zachecic do sexu? o analny mi chodzi

Gość rosemary 6 6 6
ostatnia wypowiedź to podszyw