Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magia1958

Skomplikowana historia- prosze o opinie

Polecane posty

Gość natuska85
Bo to nie była miłość. Kochana, trochę w życiu przeżyłam i jednego jestem pewna. Jak się kogoś kocha, to się go nigdy przenigdy nie zostawia. Jak są problemy w związku, to się je rozwiązuje, jak coś nie pasuje, to się siada i rozmawia, tłumaczy, wyjaśnia, idzie się na pewne kompromisy. Jak się już nie kocha, to się rozstaje. Pytam jeszcze raz. Co tu jest skomplikowanego? Wierz mi nie chcesz być desperatką i masochistką. Chcesz podziękować za znajomość i iść w swoją stronę. Tylko musisz jeszcze to sobie uświadomić.

Nie popieram zmieniania sie dla kogos. Zawsze w koncu wrocisz do swoich nawykow i tylko bedziecie mieli do siebie pretensje. Jestes mloda... daj sobie spokoj. Moze on byl pierwszy, ale na pewno nie ostatni.

Ale jak to, przez 1,5 roku nie chciałaś mu zrobić przyjemności i wziąć pod uwagę tego co mówi (choćby dlatego, ze go podobno kochałaś) a teraz chcesz do końca życia jednak to brac pod uwagę? Nie wierzę. Po prostu zadziałał mechanizm straty i tyle. TERAZ wydaje Ci się że zrobiałabyś niewiadomo co, a za chwlilę wrociłabyć do tego jaka jestes naprawdę.