Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka :(

jest ktoś z UJ ?

Polecane posty

Gość maturzystka :(

jest ktoś kto studiowal lub studiuje na UJ ?

Gość a po co sie pytasz???
skoro nawet nie potrafisz umiescic tematu w odpowiednim dziale na kafeterii to jest to oczywiste, ze na UJ sie nie nadajesz. :O

Gość dvsege
ja jest słucham ??

Chociaż ja raczej na UW będę, bo UJ to raczej kojarzy się z nadmiernym kujoństwem i zbyt poważnym podejściem do nauki.

Gość ja skonczylem ale
nie mam sie czym chwalic - wybralem zla droge tzm nie studia tylko praca ( wyjazd za granice )

Gość do maturzystki
ja jestem po uju i w trakcie innych studiów, więc mam porównanie. co chcesz wiedzieć?

Gość nauj nauj
ja jestem na UJ

Gość nauj nauj
niektórzy to są na W CHUJu nawet :)

Gość Czarnushka
Moja siostra byla na UJ. Jak chcialas zapytac jak bylo to mowila ze kiepsko. Dlatego potem poszla na wszib na magisterke. Jakies szczegolne rzeczy Cie interesowaly?

Gość staly bywalec forum....
Skonczylem UJ ponad lat temu i od razu wyjechalem z kraju. Byc moze to byl moj blad. Czy kujonstwo? Ktos okreslil ze panuje tam naukowa atmosfera. Wcale sie nie dziwie - stare budynki robia takie wrazenie. Ale teraz jest wiele nowoczesnych obiektow.

Gość Czarnushka
No własnie te stare budynki przytlaczaly moja siostre. Mowila o nich - relikt przeszlosci :) i podobnie wyrazala sie o sposobie prowadzenia niektorych zajec, o podejsciu do wielu studenckich spraw niektorych osob. Material - wiadomo trzeba bylo przyswoic wiec uczyla sie duzo. Ale na Wszibie potem tez sie duzo uczyla, bo jak tam poszla to slyszala od znajomych niejednokrotnie ze chce kupic dyplom. Dlatego sie uczyla podwojnie zeby udowodnic ze to uczelnia jak kazda inna i ze tam tez trzeba sie uczyc zeby cos osiagnac. Tyle ze bylo jej latwiej, bo dbaja tam o studenta, zapewniaja fajne warunki i daja rozne mozliwosci.

Gość Kaszter
Budynki teraz budują nowe, wyrosły ostatnio nowe gmachy i UJ i AGH. Ale co z tego, nowymi budynkami nie sciagnie sie nowych studentów. Mentalnośc musi się zmienić, sposób podejścia do studenta, wtedy możemy porozmawiać, bo jak na razie to pod tym względem prywatne przodują, a i tak musisz się uczyć, bo wbrew pozorom na ładne oczy nie zaliczysz.

Gość Ikster
Studiowałam na UJ. Rok. Nie wytrzymalam dluzej. Poszlam na prywatną. Zupełnie inne podejscie do studenta. Nie czulam sie gorsza, czulam sie rowna. Wszyscy mowia ze UJ najlepszy, a ja dzis moge to powiedziec o Wszibie, za to UJ... nie polecam dla wlasnego zdrowia psychicznego.

Gość pietokla
Chcesz poznac uczelnie, dowiedziec sie o niej czegos wiecej to najlepiej isc na dni otwarte na dana uczelnie. Teraz w Krakowie zacznie sie maraton - 8 marca uj, 15 marca wszib, koniec marca agh... Uek tez na pewno w marcu. Idz i sprawdz, zwlaszcza ze wtedy jest mnostwo sytudetow uczelni z ktorymi mozesz pogadac a oni maja na to czas.