Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziallenna

Czemu dziewczyny się nie szanują?

Polecane posty

Jak widzę jak moje koleżanki chwalą się że nie są dziewicami to aż mi się słabo robi. Albo uprawiają seks z nowo poznanymi facetami. Albo na forum klasy jedna dziewczyna powiedziała "czemu wszyscy myślą że jestem dziewicą? Przecież nie jestem." Jakbym się przyznała że ja chce czekać do ślubu to by mnie chyba wyśmiały. A ja nie widzę w tym nic złego. Albo czemu dziewczyny w gimnazjach tak bardzo się nie szanują? Od czego to zależy? Złe wychowanie czy co? Ja bym nigdy nie mogła brać kasę za seks. To dla mnie jest chore.

Gość o jej jeje jeje
nie wiem nie chodziłam do gimnazjum

Gość IMO13811
Kurewska natura, która w czasach kapitalizmu, dobrobytu i MATERIALIZMU wychodzi z ukrycia.

Gość samotny boy
masz ochote pogadac na gg?

Gość ichujztego
albo szanują swój czas...jak będą stare rury to nikt ich dymać nie będxie chciał

Gość olkkkkka
a powiedz mi czemu kolesie sie nie szanuja? nie moge zrozumiec tego, ze skupilas sie tylko na dziewczynach. A prawda jest taka ze kolesie sa jeszcze gorsi... Jak dziewczyna w wieku 25 lat ma za soba 3, 4 partnerow, to juz kolesie mowia ze za duzo, ze sie puszczala, a jak oni bzykaja na kazdej imprezie to na to nie patrza. Zalosne naprawde.

Nie przejmuj sie glupimi dziewuchami. Mysla, ze jak daja d... to sa takie dorosle, ze sa kobietami. Nic bardziej mylnego. Niedlugo beda chcialy wychodzic za maz, a tu juz kazdy chlopak w okolicy je przelecial, albo zna takiego ktory z nimi spal. Glupie sa, ale swoja glupote zrozumieja za pozno. Konczylam szkole kilka lat temu i jak jedna z naszych kolezanek chwalila sie, ze sypia z facetami i wydawalo jej sie ze bedziemy zazdroscic, to dziewczyny ja wysmialy.