Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohhhenka

moje malenstwo gloduje

Polecane posty

Gość 1,5 roczne dziecko może jeść
praktycznie to samo, co dorosły człowiek. Pewnych rzeczy odmawia mu się, bo sa niezdrowe, np. słodycze czy napoje wyskokowe, ale tak naprawdę, dorośli też nie powinni tego spożywać i dotyczy to też kiełbasy i "drzemu".

Gość Illka
A wy wszyscy zamiast moralizować autorkę puentami typu "trzeba było nie rozkładać nóg" "trzeba było wybrac normalnego faceta" doradźcie jej co powinna zrobić! Ona potrzebuje pomocy. Dziewczyno zawalcz o alimenty. Masz dostęp do internetu więc możesz sprawdzić jak to zrobiś. Pomoc socjalna, rodzinne itp?

Gość bohhhenka
połowy nie ja pisałąm:(

Gość bohhhenka
nie ma nigdzie dotacji dla samotnych mam?

Gość orzech tw
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1090&bih=442&q=mama+na+rynku+pracy&rlz=1R2IRFC_plPL384&oq=mama+na+rynku+pracy&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=875l3766l0l19l18l0l11l11l0l266l1156l0.5.2&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=41afb840e244725c wpisz w google mama na rynku pracy - moze cos znajdziesz, moze unia pomaga zalozyc firme

Gość orzech tw
a telepraca? mozna podobno siedziec w domu i przez telefon zarabiac, przekierowuja rozmowy na Twoj telefon (seks telefonu raczej nie polecam, bo zle dziala na psychike)

Bohennko, Mogę Ci pomóc, ale nie finansowo- pieniędzy Ci nie prześlę. Mogę zrobić Ci paczkę spożywczą oraz oddać około 10 kg ubrań dla córki oraz mnóstwo zabawek, książek. Jeżeli podasz mi maila, ja napiszę do Ciebie - podasz adres- paczkę jutro wyślę. Żal mi Was. Nawet jeżeli to prowokacja to nie zbiednieję - a może to jednak nie prowo i uda mi się wywołać jeden uśmiech na twarzy Jej córki. Warto.

Gość a Opieki Spoecznej to nie ma
a parafii? A sąsiadów? Ciebie babo do więzienia wsadzić powinni albo do wariatkowa, jak nie umiesz zapewnić podstawowych artykułow dla dziecka to jesteś albo nienormalna albo pijana.

Gość Politologię skończyłaś?
Chyba żartujesz tyle BYKÓW piszesz, że aż wstyd!!!! IDż stąd bo policję wezwę.

Illka Bimbałek skoro dla Ciebie to jest prowo to na ch**j się udzielasz?? Wypier**j i tyle w tym temacie! Sama spierdalaj niedorozwinięta idiotko :D Półmózg nie potrafi rozróżnić prowo na kafeterii. Widzę adresy ip kretynko i wiem kto tu pisze pod różnymi nickami i robi prowo.