Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohhhenka

moje malenstwo gloduje

Polecane posty

Gość no aleś Ty zabawna
ludzie teraz inetrnet mozna miec za darmo głąby jedne :O autorki mi nie żal trzeba było sobie zorganizować zycie :O alimenty? rodzinne i inne zasiłki :O

Gość bohhhenka
Nie bede szorowac kibli :-( Nie po to skonczylam politologie aby sie tak zeszmacic

Gość czarninaa
oddaj to biedne dziecko do adopcji, daj mu szanse na chociaz troche normalne zycie:( Jesli nie nadajesz sie na matke i nie potrafisz niczego zapewnic swojej corce, pozwol niech chociaz bedzie najedzona, czysta i nie bedzie musiec ogladac patologicznego srodowiska Jak opieka społeczna sie dowie ze glodzisz dziecko to odbiorą ci je w trybie natychmiastowym

Gość orzech tw
jak sie nie ma pieniedzy to sie czlowiek wszystkiego boi. O..musi byc tam u Was Osrodek Interwencji Kryzysowej - jesli to miasto powiatowe http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1074&bih=442&q=o%C5%9Brodek+interwencji+kryzysowej+dalibora&rlz=1R2IRFC_plPL384&oq=Osrodek+Interwencji+Kryzysowej+&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=1454l1454l0l1l1l0l0l0l0l203l203l2-1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=41afb840e244725c Dziecko nie moze glodowac, chociazby dlatego, ze mozg malego czlowieka sie rozwija i potrzebuje skladnikow odzywczych, np.bialka, ktore jest w miesie. Poszukaj moze pracy, w ktorej mozesz byc z dzieckiem:) np.widzialam Wietnamke, ktora handlowala z dzieckiem (co prawda male mialo ze 20latka juz, ale moze sa takie prace

Gość bohhhenka
nie oddam jej! nigdy

Gość no aleś Ty zabawna
jesteś załosna. ..nie masz rodziny? nie pisz tu lepiej takich bzdur bo jeszcze ktos zglosi twoje ip i bedziesz miala pozamiatane. przecież to dziecko sie meczy .

jak nie chcesz kibli szorowac to idz na dziwke... moze to jest dla Ciebiei bardziej ceniona praca

Gość Hanka _a
pewnie twoje dziecko i ty jestescie bardzo chude:(

Gość orzech tw
sluchaj,-jesli to prawda, ze tak jest, ze malutkie dziecko gloduje to zrob wszystko, zeby ono mialo co jesc. Stan na rzesach, ale chron to dziecko. Jestes jego mama. Jesli to prawda co piszesz.

Gość rady potrzebujaca
twoje dziecko pije mleko? mam na zbyciu 1 paczke bebiko po 1-szym roku

Gość sloneczko piekne
bimbalek wypierdalaj z kafe gruba szmato :classic_cool:

Gość bohhhenka
Ale nie mam jak go nakarmic. Czy moge wam podac numer konta abysmi mi przelali pieniadze. Tak od 200 zl w wzyz bo wszystko takie drogie :-(

Gość bohhhenka
nie piej bo nie mam pieniedzy na to:(

Gość bohhhenka
wyzej to podszyw

teeeeeraz to pojechałaś, albo pojechałeś ... to już widać, że prowokacja jak nic.. myslisz ze Ci ktos kase da nawet jak nie klamiesz? Jak nawet to prawda to gowno robisz a ludzi Ci za o nie zaplaca

Gość czarninaa
prowokacja czy nie, takie kobiety istnieją na prawde. Pochodzące z patologicznych rodzin, opóźnione umysłowo, zupełnie nieporadne życiowo i rozkładają nogi przed takim samym kretynem a pozniej chowają przy sobie te biedne dzieci, skazując je na męke i taki sam los Opieka społeczna nie zawsze interweniuje by dac maluchom chociaz szanse na jedzenie i czyste ubranie

Gość orzech tw
idz do tego Caritasu 😠i popros. Idz z dzieckiem. Boze, jak mozna do takiej sytuacji doprowadzic :( Czy Ty myslisz w ogole?? Musisz jesc Ty i dziecko musi jesc, bo jak oslabniesz to kto sie nia zajmie?

Gość karakanica
buahaha ale marna prowokacja to moze ja tez podam przy okazji? ale przesylajcie minimum po 10 tysiecy bo lubie luksusowe alkohole i kawior

Gość bohhhenka
Prosze was o adresy email gdzie wam przesle numer konta bo sie wstydze na forum podawac

Gość orzech tw
pomoz sobie odbic sie od dna. Czas leci a taki status i te bezradnosc zyciowa moze odziedziczyc po Tobie Twoje dziecko, bo taka jest najczesciej kolej rzeczy.

Gość njdfews,
idz do opieki spolecznej w kazdym nawet malym miasteczku jest opieka, ja mialam kase z opieki bo moja mama wdowa co miesiac dawali

Gość no aleś Ty zabawna
nikt Ci pieniędzy nie da! idź stąd naciągaczko! Nie chcesz robić nic w kierunku aby utrzymać dziecko w dostatnim zyciu. Ktoś Ci przeleje kase a Ty przepierdzielisz na chalnie albo inne swoje wydatki !!!!!! Zal mi Ciebie , takich ludzi powinno sie zgłaszać!

Dzisiaj w wiadomościach był ten temat poruszony że dziewczyna chce odda dziecko ponieważ nie ma na jego utrzymanie , myślę że ktoś zaczerpnął pomysł z ludzkiego dramatu i tyle ,szkoda że kogoś to bawi .

Gość karakanica
w takiej sytuacji (gdyby byla prawdziwa, a nie wyssana z palca) matka zrobila by bardzo duzo dla dziecka, zamiast pisac, ze ma wysokie aspiracje co to za bzdura z tymi aspiracjami? dziecko chodzi glodne, bo mamusia nie wezmie scierki do reki i nie bedzie sprzatac? jak nie ma lepszej pracy, to sie bierze kazda, ktora jest, zamiast siedziec na dupie i zawodzic, ze swiat jest zly rusz tylek dziewczyno i zadbaj o siebie i dziecko, zanim kolezanka straci cierpliwosc i wywali cie z domu, a opieka spoleczna odbierze ci dziecko

Gość dobrze ci doradzili
szukaj ośrodka interwencji kryzysowej a tam jeśli nie schronienia to porady prawnej. Alimenty musisz dostać . Jest fundusz alimentacyjny

Taaaa, ta tępa cipa karmi 1,5 roczne dziecko kiełbasą i drzemem, a wy uwierzyliście w to durne prowo.

Gość Illka
KARAKONICO Ty tępa strzało!!! przeczytaj ten wątek jeszcze raz to będziesz wiedziała, że czasem są tu ludzie a raczej zwierzęta które z ludzkiego dramatu robią sobie pośmiewisko to, że ona nie weźmie ścierki do rąk i żeby przesyłać pieniądze na konto pisały podszywy!!! Przeczytaj dokładnie później wylaytuj z "mądrościami"

Gość Illka
Bimbałek skoro dla Ciebie to jest prowo to na ch**j się udzielasz?? Wypier**j i tyle w tym temacie!