Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyuyiuiyuiyiyu

Solarium - tak czy nie?

Polecane posty

Gość uyuyiuiyuiyiyu

Hej, mam 21 lat i nigdy nie byłam na solarium (byłam mu raczej przeciwna), ale z tego co tu czytam niektóre z Was chodzą np raz w tygodniu żeby nie byc bladą :) Czy jest to dobry pomysł, czy lepiej zupełnie darowac sobie solarium?

Gość pomyśle o tym jutro lub wcale
zawsze możesz pić raz dziennie szklanke soku z marchwi

Gość 5t54ter
eee... ja nigdy nie byłam w solarium, unikam słońca jak mogę, mam 32 lata i ani jednej zmarszczki mimicznej, naprawdę.... dziewczyny myślą tylko o tym co tu i teraz, nie przewidując że w wieku 40 lat będą pomarszczone.. słowem - odradzam.Zawsze możesz pić sok marchwiowy albo używać dobrego samoopalacza

Gość gosialalallalala
Dla mnie tak, ale z umiarem.

wszystko przecież jest dla ludzi, ale dokładnie jak niżej - z umiarem ;) osobiście chodzę od czasu do czasu...

Gość uyuyiuiyuiyiyu
5t54ter - właśnie mam to na uwadze, tym bardziej, że wyglądam dośc młodo i nie chcę w wieku 30 lat wyglądac jak np pomarszczona 25 latka :D Samoopalacze stosuję, ale strasznie ich nie lubię... Może spróbuję z sokiem, ale czy nie będę od neigo pomarańczowa? Źle wyglądam będąc blada dlatego zależy mi na delikatnej opaleniźnie

Gość facet 31lat
solarium,tipsy,blacha czemu nie,wszystko jest dla ludzi,tylko potem nie płacz,że wyglądasz jak dziwka.

Gość uyuyiuiyuiyiyu
Z tego co wiem solarium raz w tygodniu nie czyni z dziewczyny "dziwki"

. kup tabletki bellisa sun !:) i solarium raz na dwa tygo 6-8 minut;) cera będzie oliwkowa, ładna, równa;)

Gość probowalam i belissy
i marchewki... Ale przy mojej karnacji malo to daje. Trzeba sie pogodzic z faktem, ze moge byc - co najwyzej - bezowa;) a i na ten odcien musze sobie zapracowac:) gwaltowne opalanie zawsze konczy sie poparzeniami i slonecznym uczuleniem. Solarium - jedno, gora dwie wizyty na...miesiac po 6-7 minut to max. Po trzeciej skora robi sie sucha i sie luszczy :( a opalenizny i tak nie ma. Dlatego pozwalam sobie czasem na solarium wiosna, tuz przed zdjeciem rajtek (zeby nie swiecic biela nog). Ale na jednej sesji sie konczy. Wole byc byc biala, niz pomarszczona. A wiem co mowie, bo mam juz swoje lata i widze jak wygladaja moje rownolatki opalajace sie "od zawsze"...