Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zdałam matury

Z matematyki mam 7 pkt z polskiego mam tylko punkty za wypracowanie

Polecane posty

Gość nie zdałam matury

bo w z odpowiedzi zamkniętych nic nie zrobiłam, powinnam jutro iśc na niemiecki?

Gość taka jedna pisząca maturę
Idź. Jak ci dobrze pójdzie to za rok będzie jeden przedmiot mniej. To zawsze jakiś plus. :)

Gość rowereek
zrelaksuj się jazdą na rowerku ze mną gg 3446 7328 może nie będzie tak źle z tą maturką :)

Za wypracowanie jest do zdobycia 50 punktów. Do zdania potrzeba 22 punktów, więc może nie będzie źle. Wystarczy, że połowę punktów za wypracowanie dostaniesz, a nawet nie i zdasz.

Jak ci tylko matma zostanie to będziesz mogła poprawić już w sierpniu. Bądź dobrej myśli z tym polskim.

Gość nie zdałam matury
Za wypracowanie z polskiego jest 30 punktów a nie 50 :O i trzeba miec 15 punktów za wszystko by zdac maturę.

Gość LITOSCIM
taa kurwa chciałabys 15 :O

Wszystkich punktów do zdobycia jest 70. I właśnie za wypracowanie jest 50, a za odpowiedzi jest 20 punktów do zdobycia. A 30% z tego to będzie tak ok. 22, 21 punktów. Nie chce mi się teraz liczyć dokładnie. Z matmy 15 punktów wystarczy żeby zdać, bo tam jest 50 punktów do zdobycia. Z polskiego jest 70 punktów, więc trzeba zdobyć ich więcej żeby było 30%.

idz to przynajmniej nie bedziesz musiala za rok niemca zdawac.. tylko to co oblalas

z tego jebane 50 pkt za samo wypracowanie... popierdolilo ich wszystkich. ja wypracowanie zjebalam.

Gość Illka
Boże jakim trzeba być tępym żeby z matmy miec 7 punktów? Zamknięte były banalne miałam 23/23 z palcem w du** tak samo z polskiego max w zamkniętych. Niektórzy nie powinni zdać matury skoro ich poziom jest na "7 punktów" to do zawodówki a nie na studia się pchac!

wiesz ja np z matmy tez slaba jestem (ale z matury na 58% mi wyszlo) aczkolwiek po ch... komus matma jak ktos chce np na humanistyczne studia isc, albo cos z bio i chemia? cwaniara sie znalazla.

Gość Illka
muszę też powiedzieć ,że lubie mieć palce w dupie

Gość parama
w biedronce jest nabór

Gość LITOSCIM
muszę też powiedzieć ,że lubie mieć palce w dupie 10/13

Gość Illka
Niestety pani z komisji zauważyła, że mam rękę pod spudniczką i kazała mi ją wyciągnąć, bo myślała, że mam tam ściągi i wypracowanie bez palca w dupie już mi tak dobrze nie poszło. :(

Gość Illka
Jak sobie wsadzę tam palec to mi się lepiej myśli. I zawsze można potem brązowym atramentem z palca rozproszyć tego kto sprawdza pracę. Przez smród przeoczają potem błędy. Jestem taka sprytna. :)