Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombon z nadzieniemmm

Eurowizja - to zaczynamy głosowanie i obstawianie !!!!

Polecane posty

Gość Artefak
Dodę, ale ona nie ma dobrych piosenek, ktoś jej musiałby napisać. Nie Cygan tylko ktoś rozrywkowy.

Ściągnę sobie zaraz Serię na pocieszenie :) Oni coś dostają poza rozglosem i brzydką figurką mikrofonu?

Doszliśmy z facetem do wniosku, że wysłalibyśmy Feela :D z czyms przebojowym i chwytliwym w stylu "chodź tu do mnie poczuj sie swobodnie", ale po angielsku.

Gość Artefak
tylko znając tą kobietę to odstawiłaby kiczowaty, erotyczny cyrk. w klatce wyginaliby się faceci, a ona by machała pejczem. feel? proszę, ludzie by myśleli, że w Polsce mężczyźni są zniewieściali. Czesław Mozil to w sumie nie jest całkowitym Polakiem. może Ewę Farnę? ona ma jaja i głos. tylko... ktoś by musiał jej napisać piosenkę. mam wrażenie, że tu nie chodzi o wokalistę tylko o PIOSENKĘ. ktoś musiałby napisać melodię i tekst, mieć jakiś pomysł na piosenkę.

Gość prinzesska27
Ja tez uciekam

Czesław jest przecież Polakiem całkowicie :) Ale to nie eurowizyjny klimat. Moim zdaniem Feel by podołał:) Uciekam już, dzięki wszystkim za wspólne oglądanie :*

Gość Gustaw XIV
feel, zgroza i obciach

Gość tytytytyt
heh,ja jestem w szoku ze azerbejdżan wygrał :D ale bardzo sie ciesze,bo to byli moi faworyci :) super zaśpiewali. Anglia to jakiś koszmar..jakieś plastikowe pedałki...szwecja też do bani,aż dziw że tak wysoko.Izrael akurat szwecji dał12 a azerbejżdzanowi tylko 4 :P rosja dziwie sie że tak mało,nawet przystojny koleś. Dania też fajna piosenka.I islandia.Pięknie rysowała ta ukrainka :D

Gość tytytytyt
mołdawia to były jakieś oszołomy a włoch łagodny zboczeniec :D:D:D

Gość tytytytyt
a co wy widzieliscie w irlandii? :O

Gość fdre4fddsdfg
Sposób na eurowizje jest bardzo łatwy, dziwne że Polacy jeszcze go nie rozgryźli. - Albo zaskakujesz - strojem, ubiorem, muzyką (np. lordi), - Albo idziesz z tkliwą piosenką, łamaczem kobiecych serc (bilan, Azerbejdżan w tym roku) - Albo wysyłasz kogoś z naprawdę świetnym głosem, - Albo mnóstwo panienek w przykrótkich spódniczkach (tu patrz punkt 2) ;) Nijakie zespoły z Polski nie przejdą - taki Marcin nie wiem jak on tam miał (istna kopia Rybaka) czy ta ostatnia :o Porażka. f

A ja się zastanawiam kto wpuścił na wizję tą całą Moro-Figurską? Kompromitacja :o

Gość Mnie najbardziej urzeka
and twelve points GOES to... I to nie tylko Polska tak lewo podaje wyniki, inni też :D