Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sEroTonina.

Dzisiejszy ideał człowieka to... jeśli nie spełniasz tego tzn. że jesteś bazylem

Polecane posty

Ja nigdzie nie pisałem, że jestem ładny :P zdjęcia swojego w życiu bym tu nie wkleił. Witaj Offermo i na razie od razu :) Może wpadnę później.

jestem. ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia na temat głównego tematu?:)

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bzdura, ci bad boye to często imprezowicze i pustaki, którzy nie mają obycia w świecie. Autor chyba nie wie co pisze.

Gość O Boże
te zdjęcia Antygen z Fashion i Glamour (nr 2 i 3) wyglądają masakrycznie, niczym wyjęte z horroru. Okropnie brzydka kobieta, nie wiem, jakim cudem może być modelką. To najwidoczniej ściema z tą modelką.

Gość fota nr 4 w bieliznie masakra
:O a dziewucha ma 18 lat :O

albo głupie -> bo liczą na pochwały, albo odważne -> bo mają gdzieś, co kto o nich napisze :)

Gość offerma czasem dobrze gadasz
:)

Gość talia 76 to koszmar
Baby sa to gorzej niz pojebane, niskie,grube a maja sie za wielkie pieknosci...zalosne

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Antygen nie przejmuj się pustakami, którzy cię atakują. Jesteś piękną dziewczyną, odważną i nie głupią. Pisze to kobieta starsza od ciebie więc zapewniam, że nie masz czym się przejmować. Net generalnie nie jest anonimowy więc jeśli ktoś ma ochotę pokazać swoją twarz to nie ma w tym nic złego. Pozdrawiam Cię gorąco.

Gość Paweł92,
Słuchaj pustaku antygen , napisałem tu 3 posty , więc stul ryj i na przyszłość polecam schudnąć . ROTFL

Gość Paweł92,
Oszustką jesteś nadal , w kwestii wieku na max.models i nie tylo . Dla mnie jesteś otyłą prostą dziewuchą o grubych nogach . SNara

xxxxxxxxxxxxxxxx dzięki za słowa wsparcia ale ja na prawdę niczym się nie przejmuję - bo nie wstydzę się siebie :) za to przykre jest to, ile w polskim społeczeństwie jest osób potrafiących pisać tylko w kółko: spaślak i stul ryj. Ja nie chcę żyć w takim kraju ;)

Gość sEroTonina.
Won!!

Gość takarybcia
wow! amerykę żeś odkrył!...:/

offermo, może pokażesz nam swoją twarz? :) łatwo wyzywac kogoś od idiotek, ale po części was rozumiem, kiedy ktoś nie ma swojego realnego życia to buduje sobie swój świat w internecie ... co Wy byście bez tego internetu zrobili .. :) wyjdźcie do ludzi, zakochajcie się, znajdźcie wreszcie przyjaciół a od razu odejdzie wam chęć na złośliwości

Gość a ku ku bęc
zawsze mnie zastanawiały te dziewuchy na max models - ni to urody: ni figury, ni twarzy ładnej, ni predyzpozycji, ale modelki są:)

Gość smutna Basia reaktywacja...
podono na kaffe same maszkary i wsioki :)

Gość Kamecha dawny Jarek84
antygen pasztecie radzę zainwestować w lustro i nie słuchać kłamliwych babcinych rad zjedz obiadek, na zdrowie :O🖐️