Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem........

co mam sadzic o takim tescie ? pomocy

Polecane posty

dzis rano robilam, tzreba bylo odczekac 3 - 5 minut i odczytac, wynik negatywny, przygladalam sie ze wszystkich stron czy chociaz nie ma cieniutkiej kreseczki, ale nie bylo, okres powinnam dostac kilka dni temu, a teraz patrze na test i jest slabiutka ale zawsze druga kreska :/ pare testow wczesniej robilam i jak byl negatywny to sie nie zmienial, a teraz sama nie wiem :/ co prawda ten test jest z takiej firmy z jakiej jeszcze nie mialam

Gość adinnaaaaw
w instrukcji jest napisane do jakiego czasu mozna odczytac wyniki, ktory jest wazny. podejrzewam, ze to bedzie okolo 15 min

przeczytaj ulotke tam pisze ze po 5 minutach jest wynik a potem sie juz nie odczytuje!!!!!!!!!!!

rzeczywiscie... a co sadzicie o takich testach co wykrywaja ciaze juz od 6 dnia od zaplodnienia ? pisze wiarygodnosc ponad 99 % .. mozna w to wierzyc? test wykonany rano w 16-20 dniu fazy lutealnej...

Gość tak sobie czytam, i myślę
czytaj ulotkę i się do niej zastosuj raz: jest określony czas w jakim wynik jest ważny dwa: po co robić test przed spodziewanym terminem miesiaczki ?! większość testów jest wiarygodna dopiero w terminie spodziewanej miesiaczki..... boże co za ignorancja, robić przedwcześnie po kilka testów i nawet nie pofatygować się by zrobić je prawidłowo.... antykoncepcję stosujesz w równie kreatywny i niekonwencjionalny sposób ?

Gość forwed
a mi sie wydaje, ze jezeli ta druga kreska sie pojawila, nawet po takim czasie, to musi cos byc na rzeczy :) powodzenia, zrob jeszcze jeden :)

Gość uuuuuuuuuuuuup
no ale o to mi chodzi czy ktos tak mial ze najpierw wynik negatywny a po jakims czasie kiedy juz niby nie powinno odczytywac sie testu wynik pozytywny ? i okazalo sie ze jednak poztywny ? test ktorego dzis uzylam mozna niby stosowac od 6 dnia zaplodnienia (ok 10 od stosunku) i wykrywa on niby z prawdopodobienstwem ponad 99% tak jak napisalam wczensiej, est wykonalam po terminie spodziewanej miesiaczki, w okolo 16 - 20 dniu fazy lutealnej, wiec wynik powinien juz byc chyba w miare wiarygodny ?

Gość zakochana i szczęśliwa 21
Zrób jeszcze jeden test i będziesz wiedziała:)

czesc dziwczyno are dni ci sie spozna okres i ty juz doszukujesz sie objaw ciazy ... test odczytuje sie po 5 minutach a nie po 15 minytach ..... il ty masz lat ......? słuchaj mi sie spoznia trzy tygodnie spoodziwany okres mial byc 22 kwietnia .. poczekalam trzy tyg i zroiłam test wynik pozytywny po trzech dniach powtorzyłam i wynik pozytywny w piotek ide na wizyte ... tylko ze ja z narzczonym staramy sie o dzieckko juz 3 miesiace .... jak nie jestes pewna wyniku tesu zapisz sie do ginekologa