Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej :)

Gdzie lepiej studiowac?

Polecane posty

Jestem z krwi i kosci polka, ale wychowalam sie za granica. Chce zlozyc podanie na psychologie w jezyku angielskim. Sa tylko dwie takie uczelnie w Polsce i sa one obie w Warszawie. Ale jezeli dostane sie na obie to gdzie lepiej pójsc? Na WISP uniwersytet Warszawski czy na SWPS wyzsza szkola psychologi ? moze ktos doradzi

Gość złamany paznokć
UW jest panstwowa i ze to niby prestiz a z drugiej strony SWPS jest swietna uczelnia, tez jest prestiz.

Oczywiście że Uniwersytet Warszawski. Sama kończyłam Uniwersytet Jagieloński, i wiem że Warszawski i Jagieloński są to dwie najbardziej renomowane na skale światową uczelnie w Polsce.

Gość złamany paznokć
proszek masz dosc proste myslenie. no i co z tego ze UW jest renomowana uczelnia, jesli akurat psychologia nie jest najlepszym wydzialem? za to SWPS tez jest renomowana i w tej dziedzinie ma bardzo duze zaslugi i osiagniecia.

Gość złamany paznokć
akurat nie masz chyba pojecia o psychologii bo SWPS jest bardzo ceniona uczelnia w tej dziedzinie, jedna z najlepszych w Polsce 🖐️ a twoich tekstow ze niby ktos kto neguje twoje zdanie ma byc niewyksztalcony itd to nawet nie chce sie komentowac, ale tylko o tobie zle swiadcza, nie prezentujesz soba wysokiego poziomu, jak by to wypadalo absolwentce UJ

Kurcze sama niewiem, wiem z

Kurcze sama niewiem, wiem tylko ze napewno sie dostane do obu bo mam bardzo dobre swiadectwo i bardzo duzo przedmiotów na wysokim poziomie. I mam teraz dylemat.

Gość złamany paznokć
popatrz sobie na rankingi. ja tam bym nie patrzyla tylko na prestiz uczelni, tak jak proszek, a na jej poziom. chociaz zalezy co jest dla ciebie wazniejsze - papierek czy wiedza

Gość ewkinia
Szczerze polecam studia na Uniwersytecie Technologiczno - Przyrodniczym w Bydgoszczy. To uczelnia, która nie jest przereklamowana, ale daje niezłe perspektywy. Studiuję na UTP już 4 lata i naprawdę jestem zadowolona.

Gość no nie mogeeee
proszek jagieloński? hahahaha nie znam takiego tepa strzalo hahaha :D co za i d i o t k a