Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grill

Dobry wieczór

Polecane posty

W sumie to miałam się już kłaść spać ale postanowiłam jeszcze tutaj zajrzeć :classic_cool: :D

cześć :) , miałaś spać w swoim łóżku jak legenda głosi? :classic_cool:

🖐️ dobry wieczór Ja odpoczywam po słonecznym dniu ;) Leniuchowałam na kocu a później zostałam wykorzystana jako darmowa siła robocza do podlania ogródka i coś mi się zdaje że rano zakwasy będę że ho ho... Muszę łyknąć zaraz piwo póki jeszcze puszkę mogę trzymać :classic_cool:

Legenda legendą, tak czy siak w swoim łóżku siedzę już od godziny :classic_cool: :D

Grill --- ciekawy masz nick :) Taki czasowy bo teraz sezon na Grillowanie :) Oczywiscie bez urazy ;)

Leżę jakgdybyna wpółsiedząco i nawpół leżąco :classic_cool:

Gość Jestem!
Mintaja cześć , miałaś spać w swoim łóżku jak legenda głosi? hahahahahahahahhaahah:D:D:D:D Nooo, bo już myslalam,ze ktos o tym zapomnial hehe:D

Miło by było kogoś mieć :classic_cool: Czy Wy na prawdę potraficie klepać wkoło o jednym i tym samym? :D Dalibyście już spokój, czy po mojej wpdace nie wydarzyło się tu nic bardziej ciekawszego? :D :classic_cool:

Nie bulwersuję się ale za każdym razem kiedy się tu nie pojawię , ciągle czytam jedno i to samo , zacięliście się :) Chyba będę musiała coś znowu przeskrobać co by Wam się nie nudziło :classic_cool: :D :D

Gość Jestem!
Grill- tego nikt nigdy nie zapomni :D

Taka wpadka będzie przekazywana z pokolenia na pokolenie, a zdarza się raz na 100lat więc jeszcze trochę poczekamy nim coś ją zastąpi ;) Zochaaa próbowała Cię przebić ale to nie to samo ;)

A co zrobiła Zocha? Chyba nie jestem na bieżąco :classic_cool: :D

Zochaa narzekała że yyy swędzi? Tak chyba to o swędzenie chodziło... że swędzi ją MACICA czyli jak nam wytłumaczyła TO CO KOBIETA MA TAM NA DOLE MIĘDZY TYMI DWOMA DZYNDZLAMI :D A innym razem pytała ile kosztuję PRĄ do Szwecji :D