Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal32_32

czy karta visa classic moge bookowac bilety lotnicze przez internet?

Polecane posty

Gość michal32_32

wczoraj probowalem w jednej z linii lotnticzych ale zawsze wyskakiwal blad. czy to moze byc przyczna zlej karty?

Gość sevilia
"wieśniaki... ...nie kupują biletów tyle je 'bookują' " :D

Gość michal32_32
nie wiem co przez swoj komentarz chcialas przekazac ;/ czekam na powazne odpowiedzi

Gość sevilia
to, że wkurwia mnie to zangielszczanie języka. Zamiast po polsku napisać, że się kupuje to weszła moda na bookowanie, ja pierdole

Gość michal32_32
tak no to popierdol sobie dalej bo ty pewnie sama nie mowisz np weekend wez kobieto innych problemow w zyciu chyba nie masz

Gość nie możesz, musisz
mieć kartę wypukłą, typu kredytowa lub charge tłuku, bookować istnieje w języku lotniczym od kilkudziesięciu lat

Gość kredytowa
potrzebna jest karta kredytowa, a nie zwykła Visa

Gość Maryjetta.
Sory autorze ale ja nie znam terminu 'bookowac',bo zawsze to kupowalam bilet. Pierwszy post jest dla mnie niezrozumialy. Pozatym mimo ze nie mieszkam w Pl,nigdy nie mowilam weekend,a normalnie sobota. Jestes jakis dziwny

Gość olkakupten zolty!
sory ze się dołączę ale na wakacje miałam też zabookować sobie bilet niestety nie wiem jak jest z tymi kartami też mam vise ale pisze electron. czyli też nie będę ogła zapłacić za bilet przez internet? nie wie jak wygląda ta karta wypukła i po czym ją poznać ona ma jakąś nazwe?

Gość michal32_32
dziękuję za odp. w takim razie dlaczego przy bookowaniu biletu przy wyborz karty moglem wybrac visa? i dla "olka kup ten zloty " widzialem visa elektron tez byl.wiec o co tu chodzi?

Nie musi być wypukła karta, niektórymi płaskimi też można płacić. Najlepiej sprawdzić na stronie swojego banku. Osobiście korzystam z kilku i na pewno działają te (wszystkie płaskie): - Visa Electron z Deutsche Bank - Visa Electron z mBank - Visa Electron z Inteligo - MasterCard z MoneyBookers Natomiast nie działają np. zwykła Visa z ING czy MasterCard z Aliora 🖐️