Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samechuje muje

Faceci sa beznadziejni. WSZYSCY

Polecane posty

Gość samechuje muje

Nawet jak na pierwszy rzut oka jest w porzadku to i tak okazuje sie byc chujem, albo kretynem. wczoraj gadalam na czacie z fajnym kolesie, nie zeby sie poznac, tylko podyskutowac na rozne tematy. co sie przeciez na czacie praktycznie nie zdarza. no i okazalo sie ze ma dziewczyne. po chuja wchodzi na czat w takim razie?? nawet nie chcial zebysmy sie wymienili kontaktami i dokonczyli dyskusje :O

Gość a,,,,,,,,,,
no i dobrze ci tak

Gość samechuje muje
no nie tylko, tylko taki przyklad z wczoraj podalam. wydaje mi sie ze jest tak ze kazdy facet jest chujem, a zmieniaja sie dla kobiety jak naprawde ja pokochaja.

Może miał takie założenie, jakie Ty deklarujesz - nie chciał tam kogoś poznać, tylko podyskutować?

Gość samechuje muje
no ok, nie musimy od razy sie fotkami wymieniac i spotykac. tylko rozmawiac jak znajomi. ale on nie chcial, bo chcial "byc lojalny":O

Gość jbkbjk
moze chcial tam tylkopodyskutowac? na czacie nie siedza ;udzie tylko po to by sie poznac

Autorko, a może on poznał swoją dziewczynę przez internet? :) Ja tak poznałam mojego narzeczonego i od tego czasu praktycznie wycofałam się z zawierania znajomości damsko-męskich w sieci, ponieważ wiem, czym to może się skończyć ;)