Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylka1990

zaniki pamieci w mlodym wieku

Polecane posty

Gość matylka1990

Witam...mam 20 lat i mam bardzo duzy problem z pamiecia. Nie potrafie przyswajac informacji. Przez to zawalilam szkole poniewaz nie ,,umialam sie uczyc". Zapominam co sie dzialo wczoraj. Nie poamitam co ktos do mnie mowil poprzedniego dnia lub co ja do kogos mowlam. Nie potrafie składnie prowadzic konwersacji.Czasem cos czytam i po chwili nie wiem co i po co. Dodam ze nigdy nie bralam zadnych uzywek, nie pilam alkoholu ani nie palilam papierosów. Nie mam zbyt stresującego zycia. Nie mam problemow ze snem. Mam nadwage ale ogolne badania mam dobre. Na nic powazniejszego nigdy nie chorowalam jak juz to byly to male przeziebienia lub zapalenia oskrzeli. Ten problem nie daje mi nomalnie zyc. Czym to moze byc wywolane...czy moze to byc jakas choroba a jesli tak to jaka? Prosze o pomoc!!!

Najprawdopodobniej to przez zatrucie styfami z żarcia albo przez plomby z rtęcią albo zwiazki glinu:O.Prawie zawsze są takie przyczyny-zatrucie albo dużo rzadziej niedobory:O.

Gość ale dlaczego tutaj pytasz
co można na to powiedzieć? Idź do lekarza - rodzinnego, potem może neurologa - może jest jakaś przyczyna. A jeśli nie - to widocznie po prostu tak masz, nie każdy musi mieć pokończone szkoły.

Na konowałów lkepiej nie liczyć:LO.Najpierw sprawedź dietę i czy mas zplomby z rtęcią oraz zacznij stosować czystą wodę-czsami gnoje wręcz zatruwają związkami glinu.U mnie do tego są rury z polichlorku winylu co jest rakotwórcze.