Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmooooonniiiccczzzkkkaaa

wokulski

Polecane posty

hej mam pytanko. mam teamt na polski problemy wokulskiego z porozumiewaniem sie z innym ludzmi. ciezko to znalesc w necie, wiec moze ktos mi pomoze z was.

przeczytaj książkę to znajdziesz o co chodzi. niestety nie pomogę bo już dość dawno czytałem "Lalkę"

no z checia ale troche za pozno bo dzis o 18 mam egzamin. wiec nie zdarze. ;):)

Gość movvom
Nie czytałaś Lalki?

Gość harsh is dead
Zajrzyj do tych książek: Lalka czyli Rozpad świata / Ewa Paczoska. Warszawa : cop. 2008. Lalka / Bolesław Prus ; oprac. Urszula Klatka. Kraków : cop. 2009. Wokulski w Paryżu / Krzysztof Rutkowski. Gdańsk : cop. 2010. Spotkania z "Lalką" : Józef Bachórz. Gdańsk : cop. 2010. "Lalka" : Jakub A. Malik. Lublin : 2005. Lalka Bolesława Prusa : Zbigniew Przybyła. Rzeszów : 1995 Stanisław Wokulski : bohater "Lalki" B. Prusa : próba ustalenia charakterystycznych cech osobowości postaci literackiej / Maria Zakrzewska. Szczecin : 1989 Lalka / [tekst Marzena Gałuszka ; biogr. Jarosław Górnicki ; oprac. Anna Willman]. Warszawa : cop. 2007. Lalka Bolesława Prusa / oprac. Józef Osmoła. Lublin : 2006. Lalka / Bolesław Prus ; oprac. Urszula Klatka. Kraków : . Bolesław Prus - Lalka : oprac. A. I. Kordela. Warszawa : 2007. Świat "Lalki" : red. Jakub A. Malik ; Katedra Literatury Pozytywizmu i Młodej Polski KUL. Lublin : cop. 2005.

Gość Boze!to taka piekna ksiazka je
st,az dziw ze ktos jej nie chcial przeczytac!

a kto powiedzial ze nie chcial?? czasu brak!