Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerraloooo

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ? :/

Polecane posty

własnie ze laki sie tak nie ubierają ja celowo wkleiłem ten zsstaw pierwszy bo jest bardzo tanii i na kazdą kieszeń a mimoo to laski noszą baleriny leginsy i inne badziewia mimo ze mogą sie ładnie ubrac a co do urody lasek z polski to większosc jest ładna ale przez złe dobrane ciuchuy wygląda przeciętnie

tez moze byc :) i nie noszą balerinek :classic_cool: mimo to tak ubranych lasek w polsce jest moze z 20 % większosc to tak jak pisałem powyzej

Ja się ubieram tak jak mi się podoba. Moim zdaniem ubieram się fajnie. Staram się ubierać tak by się dobrze w ubraniach moich czuć. Fioletowa koszula?ew czarny t schirt, czarne spodnie bojówki/sztruksy dżinsy. Adidaski albo trampki do tego. Lubię też skórzane kurtki. Mi się taki styl podoba. :)

Gość phiiiii
"a mimoo to laski noszą baleriny leginsy i inne badziewia " no latem to laski w legginsach nie śmigają bo jest gorąco :D. Dużo lepsze są wtedy wszelkiej maści sukienki, niż opinające legginsy. Ja tam widzę po koleżankach z roboty, że jak tylko zrobiło się cieplej ( u mnie jest cieplutko i ładne słoneczko) to od razu poprzychodziły w spódnicach. A i kolory ubrań zmieniły się z burości na jakieś jaśniejsze i weselsze.

Gość NB.
no po części :D ale latem latem łatwiej jest ubrać się "z fantazją";)

Problem jest taki, że mało która laska jest tak ładna ja Alba." a tym bardziej jak Megan Fox :)

Gość MEgan FOOOXXXXXX
Wy biedne Polaczki mozecie mnie w dupe pocalowac 🖐️ sram na Was ! do pięt mi nie dorastacie ,mozecie dalej walić kapucyna pod moje .JPG

ale dlaczego walić? To już popatrzeć na ładną kobietę nie można ot tak?

A ja myslalam ze pytanie jest nt facetow:) Polscy faceci nie chca sie ubierac fajnie, bo sie boja ze wyjda na geja. Proste.

Gość rocznik 1993
baleriny + legginsy (nierzadko na tłustym tyłku), oczywiście do krótkiej bluzki, jakie to obleśne i tandetne, nie interesuje mnie anatomia dziewczyn, które się tan ubierają, nie wiem jak was ja tam stawiam na sukienki i spódnice, szorty z wysokim stanem, ale dopiero, od kiedy schudłam i wiem, że nie wyglądam idiotycznie + trampki, tenisówki, szpilki

Gość Szymuś
Ja jestem prymitywem i tak też się ubieram. Jest to dla mnie sprawa drugorzędna.

Ale wy pierdzielicie ;) Ja ostatnio byłam w Krk i tam, jak mijało się ludzi, można było spostrzec mnóstwo przystojnych facetów. Jakoś sobie nie przypominam, żeby zobaczyła jakiegoś nieciekawego. Większość była świetnie ubranych (wiecie, kasa i lans), ale ci, co byli tak, no wiecie, nieekstrawagancko ubrani, ale schludnie, tez wyglądali ok. Więc w czym rzecz? Niefajnie ubrani, to ci, co wracając z pracy fizycznej, ale to normalka. E=Yhy?

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Przecież polskie kobiety ubierają się w tych samych sklepach sieciowych co polscy faceci. Każdy kto nie nosi przepaski na oku na dechę i za burtę

Gość Major Oklahoma
A gdzie się kręciłaś w tym Krakowie, pewnie w okolicach Galerii i Rynku...ale nie ważne, ogólnie temat tego tematu ogólnikowy i uogólniony, pewnie chłopak autorki się źle ubiera, albo jej były i biadoli, co ślina na język naniesie...hm różnie się ludzie ubierają, faceci też potrafią ubrać się ze smakiem, ale nie których na to nie stać, a inni nie przywiązują do tego uwagi...ale jak napisała poprzedniczka, ktoś kto jest schludny też się jako tako prezentuje

Gość Jamjestemja
Oczywiscie. ;)

Major Oklahoma, dokładnie, jako tako ;) Ja też nie kupuję mega drogich ciuchów, a czuję się w nich ładnie. Nie rozumiem w czym tkwi problem autorki.

Gość Major Oklahoma
teraz rządzi New Yorker i H and M, u nas traktowane jest to jako coś lepszego, a na zachodzie to jest taniocha

Gość Jamjestemja
O. mój kochany :D

Gość Jamjestemja
Lubie. takze tych ktorzy chodza ubrani jak kloszardzi , jesli dobrze im sie przyjrzec niczego im nie brak , pociaga mnie to :)

Gość Jamjestemja
Hehe, a owszem. Tacy zataczający się są najlepsi. Od razu podniecam się na ich widok ;)

Gość Jamjestemja
Wnet. szukam szybko jakiegos ustronnego miejsca aby zaspokoic swe dzikie zadze ;)

Gość Jamjestemja
Haha, za kogo ty mnie masz ;) A niech cię, plotki się szybko rozchodzą, ten kloszard się wygadał...

Gość Jamjestemja
gwałce kloszardów na mokotowie :classic_cool:

Gość Jamjestemja
Nieoryginalny. podszywie mej ukochanej - splon :)

Gość Jamjestemja
Ty zbereźniku, rumienię się...

Gość antygen
jak na mój gust to fajne koszulki i jeansy + stylowe adidaski są juz osiągnięciem u naszych panów :) mi się tak podoba, na luzie. ile razy widzialam mlodych chłopaków zasuwających po miescie w klapkach kuboty albo sandałki+skarpetki, albo klapki+dresy albo skarpety+klapki itp o brudnych przepoconych koszulkach nie wspominając

Gość Mar12
Wolę wydać kasę na kino domowe, wycieczkę albo benzynę do motoru niż na ciuchy. Nie wszyscy mają potrzebę się dobrze prezentować.