Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASSIMO BIASSONE

KAŻDA KOBIETA MOŻE ROZKOCHAĆ W SOBIE ODPOWIEDNIEGO MĘŻCZYZNĘ

Polecane posty

Gość MASSIMO BIASSONE

SZCZEGÓŁY na stronie: www.milosc-mezczyzna.pl

Gość MASSIMO BIASSONE
Wygląda na to że kobiety nie interesuje prawdziwa miłość..

Gość Zaręczynowa pajęczyna
Nie dawała każdemu tylko temu kto chciał.

Gość MASSIMO BIASSONE
A chciał który?

Gość maaalena
Po prostu kobiety nie są tak głupie, jak myślisz i wiedzą, że nie ma uniwersalnego sposobu na każdego mężczyznę :P. To żałosne, że tacy ludzie, jak Ty próbują zarabiać na naiwności ludzkiej, wciskając im kity, które i tak w niczym im nie pomogą.

Gość MASSIMO BIASSONE
Bez obrazy ale to Ty zachowujesz się żałośnie. Krytykujesz coś o czym nie masz pojęcia , nie zapoznawszy się z tym. Nic nie poradzę na Twoje kompleksy,,

Gość MASSIMO BIASSONE
Poza tym , kto powiedział że chodzi o 1 uniwersalny sposób??

Gość MASSIMO BIASSONE
Ile mężczyzn tyle sposobów.. Kompleksy też można wyleczyć przy odrobinie dobrej woli .

Gość maaalena
Weszłam na stronę i to mi wystarczy. Oczywiście powinnam poświęcić swój czas, na dokładne przeczytanie czegoś, co na pierwszy rzut oka każdego rozsądnego człowieka jest stekiem bzdur, no i powinnam na zakupić książkę, przeczytać ją. Dopiero jakbym wtedy się upewniła, że mam rację, to miałabym według twojej łaskawości prawo do wyrażenia swojej opinii? :D Ty byłbyś bogatszy o moją kasę wydaną, na śmiecia, a ja bym zmarnowała czas. No ale mogłabym ewentualnie wyrazić swoją opinie?

Gość Zaręczynowa pajęczyna
Temat moim zdaniem to istne nieporozumienie. Po co rozkochiwać czyli sztucznie tworzyć uczucie... Jeżeli On nie rozkocha się na widok moich zielonoszarych oczu, nie uśmiechnie słysząc moje historyjki, nie pogłaska po brzuchu za pyszny obiad, nie doceni fizycznej miłości otulonej smakiem wytrawnego wina.. to po co mi ktoś taki, kto nie pokocha za to kim jestem bez specjalnych trików. Nie chciałabym uczyć się nikogo rozkochiwać ani dowiadywać jak to się robi. Zawsze stawiałam na Bycie Sobą i zawsze opłaciło się to.

Gość MASSIMO BIASSONE
Samo to jak się wyrażasz o czymś czego nie znasz i nie masz pojęcia już świadczy o Twojej wątpliwej klasie. Kobieta z klasą nie zachowuje się tak. Poza tym , co do Twoich insynuacji , powiem Ci starą prawdę: KAŻDY MIERZY SWOJĄ MIARĄ

Gość MASSIMO BIASSONE
Tak swoją drogą ciekaw jestem czego Ty oczekiwałaś wchodząc na stronę, pewnie tego że wyskoczy z niej fantastyczny brunet i zacznie się dopiero wtedy szkolenie..

Gość MASSIMO BIASSONE
DO PAJĘCZYNY: BZDURY WAĆPANNA GADASZ! Najlepiej usiądź w domu, przed telewizorem i czekaj jak który królewicz wyskoczy z ekranu i porwie cie w ciemno , doceniwszy Twoje walory...

Gość MASSIMO BIASSONE
TĘ KSIĄŻKĘ PRZECZYTAŁO SETKI KOBIET I JAK DOTĄD ŻADNA SIĘ NIE ZAWIODŁA. WIELE Z NICH BYŁO ZACHWYCONE. I NIE TYLKO STANU WOLNEGO , NAWET MĘŻATKI. CO ZNAJDUJE ODZWIERCIEDLENIE W POZYTYWNYCH KOMENTARZACH NA STRONIE. CÓŻ MOŻNA WIĘCEJ POWIEDZIEĆ.

Gość MASSIMO BIASSONE
Dlaczego mężczyźni oszukują i zdradzają?

Gość MASSIMO BIASSONE
w ofercie mamy również ksiażki odchudzające, oraz poradniki powiększania biustu

Gość MASSIMO BIASSONE
Ten ostatni post został , przez jakiegoś zakompleksionego pracownika tego portalu internetowe (nie jestem jego autorem i żadnych poradników o powiększaniu biustu nie oferuję).

Gość MASSIMO BIASSONE
Z ciebie taki mistrz jak ze mnie ksiądz. Idź lecz z kompleksów, bo na pewno do pracy jako moderator się nie nadajesz. Zajmę się tym niezwłocznie , masz to u mnie jak w banku(oba posty są pisane przez ciebie).

Gość MASSIMO BIASSONE
Chcesz pracować jako moderator , naucz się ortografii, pisze się ciętej, specjalisto..

Gość MASSIMO BIASSONE
Posłuchaj człowieku: Możesz pisać bzdury jako moderator, podpisując się jakimś tam mistrzem,lecz nie masz prawa wchodzić w czyjś profil i pisać pod cudzym nickiem ,tak jak to zrobiłeś , pisząc ten bzdurny post o oferowaniu poradników do powiększania biustu. Bo to jest dużego kalibru nadużycie!!

Gość MASSIMO BIASSONE
Więc powiedz Twojemu koledze moderatorowi , który to napisał żeby więcej tak nie robił !!!!

Gość Ametystowaaa
O, dzieki :) jak juz jakis jelen kupi i wrzuci na chomika, to sobie za darmo sciagne. Ponad 60zl za 100stronnicowa ksiazke z nieznana zawartoscia (i to chyba jeszcze w formie pdf) - coz, musialabym na glowe upasc, zeby ja zakupic. Choc gdyby byla za 5zl, pewnie z ciekawosci bym zajrzala, bo 5zl na bubel nie szkoda ;-)

Gość MASSIMO BIASSONE
Przyznaję się, że poprzedni post napisałem ja, gdyż mam rozdwojenie jaźni. Mój nick Massimo pochodzi od murzyńskiej pałki ;-)

Gość Ametystowaaa
Mistrz -> :D :D :D

Gość duża małolata
"Mistrz cientej riposty Już dzwoniłem do niego-kazał przeprosić" buhahah haha sikam ze śmiechu :D :D :D