Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta na teściu

Zemsta na przyszłym teściu!!!! Moje dzieci nie będą nosiły jego nazwiska!

Polecane posty

Gość zemsta na teściu

W poniedziałek ojciec mojego mężczyzny gdy ja powiedziałam że chciałabym córęczke to z jego ust padły takie słowa: "a po ci dziurawiec" tak mnie to zabolało że powiedziałam swojego facetowi że dzieci będą nosiły moje nazwisko, mój facet zgodził się na to i z tego względu że sam nie jest zżyty ze swoim ojcem przyjmię nowe nazwisko, już wszystko zmieniliśmy w USC. Ja miałam zostac przy swoim a dzieci miały miec jego. Tak mnie to zabolało, oczywiście moja przyszła teściowa powiedziała żebym się nie przejmowała, że jak ona urodziła drugie dziecko jako córkę to ten kochał ją bardziej, że będzie tak samo z wnuczką. Moja przyszła szwagierka też nie raz mówiła że tak ją nazywał ale ona nie ma mu tego za złe, zresztą siostra mojego męża ma już dziecko i męża i tam jest identyczna sytuacja, jej syn otrzymał nazwisko po niej. Po takim upokorzeniu ja również go upokorzę.

Gość autorko czy ty...
czytalas co napisalas ? jakas histeryczka z ciebie :O wielkie mi upokofzenie pfff.. ty w ogole niepowinnas mieć dzieci jeszcze bo sama nim jestes

powiedz, że to prowo? jeśli nie to współczuję teściowi synowej

Gość marcoo
jezuuuu kobietoo wez se na wstrzymanie.choleryczka się znalazła. w ogóle jak jnastepnym razem skrytykuje coś innego to go zastrzel.........

Gość bardzo dobrze robisz
autorko, nie daj się gnoić :o Moje dzieci też maja moje nazwisko bo nie chciałam mieć nic wspólnego z teściową :o a po takim tekscie d tescia nie pokazywałabym się tam nawet :o Jakbym urodziła córkę to w życiu na oczy by jej nie widział

Gość idź się lecz autorko
skoro z takiego gówna robisz problem to musisz być kompletną idiotką! masz pewnie spoko teścia z poczuciem humoru a on biedak taką debilkę bedzie miał za synową! żal chłopa!

Gość zemsta na teściu
A to ma byc poczucie humoru?? Dla mnie to nie było śmieszne, to był niesmaczny żart

Gość kilakamila
ludzie ale macie we łbach nasrane :( o takie pierdoły fochy strzelać. widzę że autorka już ma opinie na temat teścia i teraz już nic jej nie zmieni, żebyś kiedyś kobieto nie żałowała swojego głupiego zachowania!

Gość nie cierpię takich damulek
co wyżej srają niż dupę mają!!! a żeby cie chłop w dupę kopnął i znalazł sobie fajną laskę co będzie umiała bez problemu nawiązać dobry kontakt z tesciami!

Gość zemsta na teściu
Tak, tylko że jak urodzę córkę to nie wiem co ona od niego usłyszy. Mam narażac dziecko na takie coś, nie mogę na coś takiego pozwolic.

Gość dziunia z wroc
gdybym ja usłyszała takie słowa zwyczajnie obróciłabym je w żart, pewnie i tak teść robił sobie jaja a ty jak kretynka unosisz się niepotrzebnie. mącisz w rodzinie od samego początku więc się nie dziw jak to wszystko obróci się przeciwko tobie!

a ja bym powiedziała, że skoro mieć dziurawca za wnuczkę to wstyd, to ja teściowi wstydu oszczędzę i nie będzie on musiał jej nigdy oglądać, sama o to zadbam. Ale ja to zołza jestem, więc po mnie można się takich słów w podzięce za chamskie uwagi spodziewać. A mąż co na to? Wogóle nic nie skomentował? Zawsze można powiedzieć, by pretensje miał do syna, w końcu to tylko od mężczyzny zależny płeć dziecka. Następnym razem niech myśli co mówi, po to bozia rozum dała w końcu.

Gość dziunia z wroc
ale ty masz zryty beret! a co ma usłyszeć! walnij się w łeb!

Gość u nas tez sie tak mowilo
. polska zacofana ale nie robilabym takiej glupiej zemsty

Gość dziunia z wroc
cheysula a gdzie ty usłyszałas że teść powiedział że to wsyd??? nie dopuszczasz że to mógł byc zwyczajny żart??? ludzie opamiętajcie się! a ty autorko módl się o zdrowe dziecko i w ogóle żebyś w ciążę zaszła zamiast takimi pierdołami się zajmować!

Gość ngbnghjg
zemsta na teściu Tak, tylko że jak urodzę córkę to nie wiem co ona od niego usłyszy. Mam narażac dziecko na takie coś, nie mogę na coś takiego pozwolic.] zmiana nazwiska na twoje spowoduje ze twoja corka stanie sie glucha na slowa dziadka???? jezeli nie chcesz zeby w ogole cokolwiek do niej mowil to zabierz malej dziadka i nigdy go jej nie pokazuj, bedziesz ty sie malej tlumaczyc dlaczego tak ja chronisz, bo masz jakies zyebane schizy. jestes zwykla histeryczka :O zal.pl

Gość marcoo
jezuuuu:D:D:D:D:D:D a po co Ci dziurawiec.....no i????????????????????? jak dla mnie zwykły żart-Polacy nie maja poczucia humoru. a jak Ci sie nie podobało bo np. ton czy coś to trzeba było cos powiedzeić!!!! a nie w milczeniu knuc intrygę pełną jadu- TY MU POKAŻESZ!!!!!! bedzie ŻAŁOWAŁ!!!!!! najgorszy typ człowieka jak Ty. nie powie wprost co myśli, nawet ostro tylko intrygi i zemstę planuje...

Gość małamałam:)
Autorko masz racje!

no tak bo "dziurawiec", to takie urocze określenie na wnuczkę... chyba z choinki spadłaś w takim razie. Żadni dziadkowie na poziomie nie wypowiadają się tak o wnuczce. A tu słoma z butów wychodzi i tyle. A i owszem, gdyby mój teść tak miał o moim nienarodzonym dziecku powiedzieć, to właśnie takie słowa by usłyszał. Mina by mu zrzedła i pewnie by się drugi raz zastanowił, a nie plótł głupoty jakieś.

Z drugiej strony czemu mieliby tak nie robić, przecież nie ma w tym nic złego, że dzieci będą miały nazwisko po niej, mąż też przecież może przejąć. I tyle. Nie jest to wielka tragedia przecież.

Gość normalny dziadek nie powie
na wnuczkę dziurawiec.

Gość marcoo
kobiety to jednak są inne. z mojego pkt widzenia który jest SUBIEKTYWNY ich sposób myślenia ma swoje plusy ale jednak pewne schematy pokazuja mi że to sposób myslenia zdecydowanie gorszy. ciesze sie że sa kobiety które dały nam w tym swiecie tyle empatii, wrażliwości, spojrzenia na świat inaczej. jednak wolę moja logikę, racjonalność, zadaniowy sposób myslenia.oczywiście generalizuje ale jednak wielcy matematycy, fizycy to jednak ścisłe męskie umysły, technologia, technika, najlepsi prawnicy-to faceci. kobiety nawet ze soba nie wytrzymują. nie potrafia się dogadać, w pracy dołki pod soba kopią. są emocjonalne ..czasem za bardzo, z 2 wersji zawsze wybiora tą gorszą dla nich (np. opinia )...i może dzięki temu są ciekawe:)

Gość parol
komentarz tescia byl co najmniej niesmaczny i zenujacy. skoro tak mowi o wnuczce to co mysli o swojej zonie, synowych itd. otoz ten pan uwaza, ze jedyna pozytywna rzcza u kobiety jest mozliwosc wlozenia jej. a najgorsze jestto, ze wy tego nie widzicie! boze, chron mnie od takich ludzi.

Gość Trigger
skoro ojcu Twojego dzicka to nie przeszkadza, to w sumie dlaczego nie mialabys tego zrobic? osobiscie, wyprosilabym tescia jesli bylby u mnie z wizyta i strzelil taki tekst, kobiety cencie sie a nie pozwalajcie byle prostakowi sie obrazac