Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola777777

myśle o jego byłej

Polecane posty

Gość karola777777

Witam. Jestem 20letnia kobietą.Mam mały bądz większy problem, nie wiem do czego go przydzielić. Z moim K. jestem prawie 2lata. Od dłuższego czasu myśle non stop o jego byłej. Hm,moge nawet stwierdzić, ze od początku związku. To juz jest jakas obsesja... Nie wiem co mam roobić. Wydaje mi sie już nawet, ze on o niej myśli, tęskni za nią. Był z nia prawie 5 lat. Mam już tego dość, sniło mi się nawet dzisiaj, ze on z nią leżał w łóżku w samej bieliźnie, a jak podeszlam do nich to powiedział, że jednak nie zapomniał...

to chyba normalne ze jestes zazdrosna o byla swego chlopaka, ja tez tak mam i nie umiem sie z tego "wyleczyc"

Gość ()()()()()()()()
nie nakręcaj się, jak zaczynasz o tym myśleć, to poszukaj sobie jakiegoś zajęcia, z czasem ci przejdzie. Jeżeli facet nie wykazuje żadnych objawów zainteresowania swoja byłą, to nie doszukuj się ich na siłę i nie stwarzaj sobie problemów, bo tylko na tym ucierpisz.

Gość karola777777
on powiedział, ze ona nic dla niego nie znaczy, ale to i tak jest silniejsze ode mnie...

Gość ()()()()()()()()
a tam silniejsze. Odrobina silnej woli i zapanujesz nad myślami.Nie bądź zazdrosna o wspomnieni, Ty też masz jakieś wspomnienia z życia sprzed związku. To normalne, że istnieją byli partnerzy i skoro chłop nie ma wątpliwości ani co do niej (nic dla niego nie znaczy) ani co do Ciebie (jest z Tobą i cię kocha) to uwierz, nie warto szukać dziury w całym.

Gość jak struś
Też na początku związku myślałam o jego byłej dodatkowo byli narzeczeństwem więc poważna sprawa. Bałam się ,że nadal ją kocha a ja to tylko na pocieszenie;-) Zresztą jego rodzinka mi kiedyś zaserwowała film z wesela gdzie oni bawili się razem- 2 tygodnie miałam z głowy. Teraz jesteśmy już rok po ślubie i praktycznie nigdy nie myślę o tym z kim się spotykał wcześniej. Samo przeszło a ja się przekonałam że kocha tylko mnie.