Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkkka66666

Czuję się jak idiotka , Nie znam żadnego języka obcego !!! :(((

Polecane posty

Gość idiotkkka66666

Po angielsku zaledwie podstawowe slowa i kilka zdan :O Co za żenada Nic nie umiem , nic mi do glowy nie wchodzi :( chodziłam na włoski przez prawie rok i głowno umiem :O

przynajmniej jestes szczera wobec siebie, to juz cos :)

Gość NB.
spory odsetek Polaków nie potrafi poprawnie używać języka ojczystego ;) tak więc są gorsi od Ciebie :)

Gość idiotkkka66666
Co to jest badylengłydż ? Najgorsze jest to ,że wszędzie wymaga się znajomości chociażby angielskiego w stopniu komunikatywnym :O Ja nie potrafiłabym nawet zapytać o adres ulicy po angielsku , nie wiem jak się buduje zdania. Lekcje włoskiego to był koszmar , wracałam stamtąd mokra ze stresu ,zła na siebie ,że nic nie umiem :(

Gość cwiczacaja
chodzilas na kursy, czy prywatnie? jesli na kursy i zle sie po nich czulas, to widocznie nie jest to metoda nauki dla Ciebie.

Gość buhahhahaha___
a ty myslisz ,ze ci ludzie znają tak dobrze angielski ? jada do UK z ZEROWĄ znajomoscią ,ani be ani me :D U mnie w pracy niby tez chwalą sie znajomsocią a jak przyjdzie co do czego to gdaczą jak kury ,seplenią :classic_cool: nie masz sie czym przejmowac

Gość fifkan
nie każdy ma predyspozycje do języków obcych, jedni łapią go w mig ze słyszenia a inni wkuwają miesiacami, taki twój umysł,nie zmienisz tego , nie ma co się łamac są gorsze rzeczy na świecie :)

Gość znaczna część to nie zna
nawet polskiego nie mówiąc o obcych językach, tylko kłamać potrafią że znają angielski a co do czego przyjdzie to jednak nie znają :O

Gość nie jestes sama heh,,,
Pociesze Cie ,ze nie jestes sama. Ja chodziłam prywatne i grupowo na lekcje angielskiego i hiszpanskiego. Pieniądze wydałam ,nic nie umiem :/ Natomiast moja kolezanka ,nigdy na zadne kursy nie chodzila , ma dosoknalą pamiec albo zdolnosci ? Nie wiem jak to nazwac. Zna b.dobrze 4 jezyki rosyjski,angielski, niemiecki,wloski i uczy sie hiszpanskiego :O I ma na to papiery :(

Gość NB.
Spory odsetek internautów nie potrafi właściwie używać wyrazów "przynajmniej" i "bynajmniej" :), znamienne jest również wstawianie słowa "także" w miejscu, gdzie powinno być np. "więc" lub "w związku z tym". :p A to tylko niektóe grzeszki... :o No ale skoro poważna jurorka poważnego show mówi do uczestnika "wyszłeś" to nie mam pytań. :p

Gość cwiczacaja
okej, skoro lozo mowi to nagminnie, to tez nie pochwalam, bo ma ubogie slownictwo, ale dajze spokoj kobiecie, jeju:O z reszta jeszcze do niedawna mnie tez wszedzie otaczalo, a mawet nadla otacza"wyszlem, poszlem", bo kieyds tak sie mowilo. sama dbam o mowe, jezyk, ale nie robcie z siebie profesorkow, ktorzy sa najmadrzejsi na swiecie, kurwa!no:P ladne zakonczenie?zajebiste.

Gość racjonalistka!!!!!!
Nie powinna powiedzieć "wyszłeś" to duży błąd i rażący, lubię tę Panią, ale to przegięcie i świadczy o brakach językowych, dorosłym ludziom na poziomie to się nie zdarza, koniec kropka:)

Gość cwiczacaja
to tylko czekaz, az sie zdarzy Tobie, a zapewniam Cie-zdarzy sie;)

Gość hmmm12
kochana xD ja tez uczylam sie angielskiego mialam 12 lat jak wyjechalam z rodzicami do anglii i tak samo te slowka nanic mi byly bo nieumialam nic powiedziec teraz po 6 latach normalnie nawijam polski mi sie zapomina troszke jakbys wyjechala gdzies za granice to bys zlapala szybciej niz myslisz nigdy w szkole nienauczysz sie biegle mowic po zadym jezyku:) umnie tez byl placz i wogole bo nieumialam sie do nikogo tu w szkole odezwac a teraz jest luz glowa do gory najwazniejsze ze po swoim umiesz