Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsjdkls

Nawiazalam kontakt ze zmarlym!!!!!

Polecane posty

nie twierdze, ze to sa omamy- poczytaj topik, ktory Ci podeslalam- a warto! Znajdziesz wiele wiecej historii na potwierzenie swojego zdania

Gość marty99
za pośrednictwem kogo można się skontaktować potrzebuje takiej osoby

Gość gość
marty99 zmarli nie mogą kontaktować się z żywymi. Jeśli autorka nie wciska kitu to nawiązała kontakt z demonem.

Gość gość
W zeszłym roku miałam taka dziwną sytuację. Przyśniła mi się kobieta którą nie widziałam z 10 lat przeszło, była ode mnie dużo starsza, ale lubiłam do niej chodzić. Po tym śnie przypomniałam sobie ją i zaczęłam szukać czegoś w necie o niej. Już za pierwszym podejściem na grafice wyświetlił się jej grób ze zdjęciem okazało się że nie żyje od paru lat. Po kilku dniach tak jak już miałam zasypiać usłyszałam coś jakby mówiła do mnie że prosi mnie o modlitwę, i poczułam taka wesołość, bo kobieta ta przeważnie wesolutka była. Powiedziałam też w myślach lubiłam ja. Po kilku dniach pomodliłam się jak umiałam. Minął rok nigdy już nie przyszła do mnie (oczywiście jeżeli to nie były jakieś urojenia bo sceptyczna jestem). Od tamtej pory też wielokrotnie szukałam jej grobu w necie ale nigdy już nie znalazłam.