Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fxbgfbhfgxt

KOBIETY JESTESCIE JUZ BARDZO OPALONE? WSTYDZE SIE SWOJEJ JASNEJ KARNACJI

Polecane posty

Gość wizuwi
"Nie mam argumentów ale mam pewność a ty wiesz ze mam rację" ahahahah dobre :D Swoim brakiem argumentów chcesz nas przekonać ?

Gość czerwony kajet
Też bym się wstydziła karnej karnaćji karna to jaka? pelna wieziennych tatuazy? "nie mogę w zimie patrzyć na ręce bo mam za jasne i takie obrzydzenie mnie bierze" to moze sprobuj patrzec a nie patrzyc? jestes ze wsi? bo tam sie mowi patrzyc

Gość Precz wieszakom11
J.a.k pisze na telefonie to i robię błędy, mogę :) a gimnazjum już daaaawno za mną, chyba ty myślisz ze piszesz do rówieśnika:) po pierwsze. Po drugie problem wagi , hmmm, zależy dla kogo jest większy :) po trzecie , następna zazdrosna mąka 50 ma problem. Ahhhh, nie ma to jak ładna opałenizna:)

Gość DO Precz wieszakom11
dokładnie dziewczyno. Oceniasz ludzi przez swój pryzmat- blada to ohydna itp... ale za 10 lat kiedy ta blada bedzi miała zdrowa i jędrną skórę, to Ty bedziesz gorzko płakac. Nie wiem, co jest fajnego i modnego w szczyceniu sie brązowaą opalenizną? Czy to jeszcze taki nawyk prl-owski typu " jak mi sie powodzi, bo byłem na wakacjach jestem opalony".

Gość Precz wieszakom11
Kajetku kochany, jak jest się tępym to nie można się domyślić ze pisząc karnej na telefonie ze słownikiem ma się na myśli jasnej:) a ze nie zwróciłam uwagi masz ty problem bo się nie domyśliles. przykre. Pisze sobie jak mi się chce, chce mi się patrzyć to będę. A jak ci to coś da to nie jestem ze wsi, ale lubię patrzyć :) jeszcze jakiś problem? Bo zaraz idę z balkonu bo już mam ładne plecki:)

Gość 678987678909876
ty to wogole najlepsza grubas spiecoxny na skware OKAZ ZDROWIA:/ i sie pdoniecacie ze tak o siebie dbacie tym lataniem na solare w glowie widze malo masz jak sama nie potrafisz zadbac o tak pdostawa sprawe jak zdrowie

Gość DO Precz wieszakom11
Precz wieszakom11 J.a.k pisze na telefonie to i robię błędy, mogę a gimnazjum już daaaawno za mną, chyba ty myślisz ze piszesz do rówieśnika po pierwsze. Po drugie problem wagi , hmmm, zależy dla kogo jest większy po trzecie , następna zazdrosna mąka 50 ma problem. Ahhhh, nie ma to jak ładna opałenizna No i ewidentnie widac jaki poziom reprezentujesz. wiekowy nie wiem jaki jest, ale umysłowy to z pewnością poniżej przecietnej. Po prostu w zyciu jest tak,że ktos majacy jasna karnacje moze miec łądna figure, piekne oczy- i i tak bedzie ładny czy tego chcesz czy nie. Z kolei osoba z ciemna karnacja tez moze byc piekna, miec ładne włosy itp. Chodzi o to,żeby autrka nie robiła z siebie na siłe czekolady, tylko,żeby zaakceptowała swoje ciało. Bo poziom atrakcyjnosci nie zalezy od opalenizny tylko całokształtu i tego czy sie ma to "cos".

Pierdzielisz, ja mam jasną karnacje i jestem z tego dumna ;) No, ale nóżki można było opalić, żeby nie były takie białe, ale to samoopalacze są ;)

Gość czerwony kajet
Aha, i jeszcze jedno: bądź chociaż konsekwentna i logiczna. Jako pierwsza, ni z gruszki ni z pietruszki, piszesz, że masz chłopaka, chociaż nikt o to nie pytał. Później dziewczynie, która na Twój jakże mądry wywód odpowiedziała zarzucasz, że się chwali facetem. Raz piszesz, że w nosie, co myślą inni, później, że bladość razi ludzi na ulicy. Wmawiasz ludziom, że się z kogoś naśmiewali, mimo, że nawet nie znasz osoby. Wmawiasz mi, że jestem blada. Nie pisałam nic o swoim odcieniu skóry. Rozmowa z Tobą jest jak z dzieckiem. Nie potrafisz argumentować, sama sobie przeczysz, sama sobie wymyślasz historyjki, w zasadzie to tylko obrażasz ludzi.

Gość Precz wieszakom11
Uciekam drogie dzieci, aczkolwiek żadne z nas nie chce żebym miała czerwoną skórę :d idę posmarowac swoją ładna opałenizne kremem, żeby mi szybko nie zeszła:) a wy piszcie wszystkie teraz zazdrosne tu do mnie bo już tego nie przeczytam :d piszcie i przeklinajcie mnie, bo wolę być brązowa niż blada:) i jestem ładnie opalona. Zazdrosne sucze :* fajnie było z wami pokonwersowac :)

ja jestem już bardzo opalona. ogólnie mam ciemną karnację i nawet zimą mam ciemniejszą skórę (nie chodzę na solarium). dzisiaj leżałam na słońcu w południe około 2 godzi i nogi mam juz jak murzynek;) dobrze mam z tym, że ja opalam się od razu na brązowo i mi się bardzo podoba taka opalenizna, szczególnie ze mam czarne oczy i włosy. bladości nie lubie, białe nogi w krótkich spodenkach wyglądają brzydko, ale to moje zdanie.

Gość WIECZ COOOO
PRECZ WIESZAKOM----ALEZ TY MUSISZ MIEC NISKĄ SAMOOCENE PRZEZ TE NADWAGE ,ŻE AZ MUSISZ JA SOBIE PONDOSIC OPALENIZNĄ:D ALE PISZ PISZ, BO JEST SIE Z CZEGO POSMIAĆ:D

Gość WIECZ COOOO
LIPSSS- 2 H LEZEC TAK.... DOMENA BEZROBOTNYCH KOBIET :D

Gość onomatopeja pana Freja
domena bezrobotnych, ale kto w czasach kryzysu zechce do pracy gruba skware?

Gość 3krotka333
Nie rozumiem jak można naśmiewać się z kogoś kto ma jasną karnację?W czym to komu przeszkadza? Raczej śmieszne są te panienki spalone przez cały rok na czerwony brąz... Opalenizna jest ładna,ale naturalna i nie za mocna,bo to też postarza. Sama mam jasną karnację i słabo się opalam,zazdroszczę trochę dziewczynom które po jednym weekendzie na działce są ładnie opalone,bo ja to chyba plackiem musiałabym w solarium leżeć żeby się mocniej opalić.Ale tego nie robie,bo szkoda mi skóry,nie od dziś wiadomo,że opalanie przyśpiesza starzenie się skóry i powstawanie zmarszczek.Dlatego wystarczają mi samoopalacze albo balsam brązujący.A jak się komuś nie podoba moja cera,to już jego problem,mnie to guzik obchodzi.Na brak powodzenia nie narzekam,mimo jasnej skóry,a opalenizna nie jest wyznacznikiem urody :)

Gość onomatopeja pana Freja
3krotka- Ty to wiesz, ale niektórych ten poziom wiedzy przerasta :)

a przepraszam to było do mnie o tej grubej skwarze? ja akurat waże 50kg więc do grubości mi baaardzo daleko. a pracowac nie pracuje bo nie muszę w tej chwili, a dlaczego cię to tak interesuje, jezli mogę spytac?

Gość jasna karnacja jak swiat
swiatem byla bardziej elegancka. Owszem, lekkie, natiralne musniecie słoncem - ok, ale nic ponadto.

Gość gryczka
W ogóle nie jestem opalona i nie zamierzam, szkoda mi skóry. Lata mi, czy komuś się to podoba czy nie - zawsze chodzę blada :-D

Gość 3krotka333
Dokładnie- nie bez powodu kobiety nosiły rękawiczki i parasolki żeby ochronić się przed słońcem.Uważano że opalona to może być chłopka,a nie kobieta reprezentująca nieco inne środowisko ;)

Gość phiiiii
fxbgfbhfgxt jak masz ładną figurę to się nie przejmuj tylko zakładaj krótkie spodenki i już. Blade nogi jak są zgrabne wyglądają równie fajnie jak te opalone, więc skoro twoje są ok to pokazuj. U nas w Polsce wielu ludzi zachwyca się ciemną karnacją, bo takich ludzi u nas w kraju jest niewielu. Jak się śmignie na południe Europy, gdzie praktycznie wszyscy mają ciemną karnację, ciemne włosy i oczy, to nagle okazuje się, że ta bladość jest atrakcyjna.

Gość hatttrrewwwaa
ej wiecie co.... Ja uprawiam sport, pływam, biegam , jezdze na rowerze i nawet nigdy sie nie przejmowąłam stanem mojej opalenizny. Mam jasna karnację i bardzo ją lubię:) I mam powodzenie u facetów:) Zawsze w lato odsłaniam duzo ciała, mam ładną, megazgrabna figurę:)

Ja wczoraj pierwszy dzień wylegiwałam się na słoneczku troszkę ale efekt mizerny niestety. Lubię być opalona ale z solarki i samoopalaczy nie korzystam... niestety na słońcu muszę leżeć baaaaardzo długo żeby mnie coś złapało :(

Ja jestem bardzo, naprawdę bardzo blada i za nic nie mogę się nigdy opalić. Kiedyś stanowiło to dla mnie problem, dziś mam to gdzieś :) Tylko nogi które są tragicznie blade zawsze traktuje samoopalaczem :)

Gość 678987678909876
lipss to bylo do precz wieszakom