Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemożliweeeeeee

jestem w szoku!!!!!!

Polecane posty

Gość niemożliweeeeeee

właśnie była koleżanka i zdziwiło mnie to co mi powiedziała. z mężem mieli problem z uzyskaniem kredytu , ona straciła pracę i nie ma żadnego zasiłku, i wpadli na pomysł że mąż weźmie kredyt jako kawaler czyli ukryje fakt posiadania żony. czy to wogóle możliwe, jeszcze mówiła że już ma ofertę wstępną na tak by otrzymać kredyt. dodam jeszcze ze wcześniej brali kredyt jak ona pracowała na zleceniu i wtedy brali jako małżeństwo. przecież to musi gdzieś widnieć że on ma żonę i że jakiś czas temu brał kredyt jako żonaty. co wy o tym sądzicie czy wogóle takie coś może byc możliwe.bo aż wierzyć się nie che szok!!

Gość niemożliweeeeeee
profilaktycznie zgłosiłam to donosem na policję i do tego banku, bo to chyba wyłudzenie?

Gość niemożliweeeeeee
marny podszyw nie zgłosiła bym dobrej znajomej na policję. co ma byci tak się stanie. bez mojego udziału.

Gość zazdroscisz jak cholera
co nie_

profilaktycznie, to ty jestes wscibskie babsko i nie zajmujesz sie swoimi sprawami...co od ciebie wyludza ?...i tak musi oddac ten kredyt wiec ty dla mnie jestes "podpierdalacz" a nie kolezanka...teraz to ja jestem w szoku...

Gość jesli tamten kredyt był w inny
to nikt mu nie "wygrzebie" faktu ze ma zonę Dobrze facet kombinuje, popieram:)

Gość niemożliweeeeeee
zgłosiłam to w dobrym celu, jestem katoliczką i nie oszukuję, myślę, że świat byłby lepszy gdyby ludzie tak postępowali, nie czuję się winna, dobrze zrobiłam

Gość jesli tamten kredyt był w inny
w innym banku oczywiście poza tym jesli bedzie spłacał kredyt to jest uczciwe, co ma fakt posiadania żóny do tego i jakie wyłudzenie.... Wyłudza ten kto bierze po to zeby nie spłacać

Gość oj tam oj tammmmm
Michał z "Na wspołnej" wziął bez wiedzy zony 250 tysięcy:)

Gość niemożliweeeeeee
a czego tu zazdrościć tego że ja nie muszę kłamać by dostac kredyt. tak brońcie tych co oszujuja. właśnie dlatego że jest to moja koleżanka jestem anonimowa.

Gość niemożliweeeeeee
on oszukał, poświadczył nieprawdę w dokumentach, za to grozi kara

bank go sprawdzi i wystarczy ze znajdą np. wspólne konto to już bank może złożyć pozew o oszustwo.

Gość niemożliweeeeeee
ja im źle nie życze tylko nie myślałam ze można w ten sposób zataić fakt jeżeli się już brało kkredyty i raty posiadając inny stan cywilny.

Gość prędzej czy później
bank do tego dojdzie i nie da jej kredytu, co więcej od innych banków też nie dostanie

Gość niemożliweeeeeee
z kontami raczej ich nie powiążą bo mają różne każdy w innym banku

Gość ale powiążą ich z kredytem
banki wymiejają między sobą informacje, na pewno nie dostanie tego kredytu, gdyby wcześniej nie brali razem to by dostał ale tak to nie ma możliwości

Gość achuniaa
Kazdy orze jak moze:) ja na przyklad mam meza hindusa, pobralismy sie w indiach.nie zglosilam tego w polsce i nadal jestem panna:)moglabym sie hajtnac jeszcze raz bo nie musze brac rozwodu.

Gość niemożliweeeeeee
no właśnie tak myślałam i mówiłam jej ze może biora go pod pic z tą zgoda na kredyt a w rzeczywistości na spotkaniu moze zjawić sie policja.

Gość achuniaa
niedługo wychodzę za mąż za ciapatego, jadę w tym celu do Arabii Saudyjskiej, moim życiowym celem jest posiadanie kilku mężów jednocześnie

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej