Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydwajeden

ADHD/ADD u dorosłych

Polecane posty

Gość trzydwajeden

ADHD/ADD u dorosłych - ktoś to ma lub ma okazję być partnerem takiej osoby ? bo i jedna i druga strona ma niezwykle ciężko.

Gość trzydwajeden
czy ktoś podejrzewa u siebie coś takiego?

Gość lusia0101
Moj maz ma stwierdzone ADD i ODD jedno slowo - masakra!

Gość Lufcia
Mam pewien problem, od zawsze ruszałam mimowolnie nogami rękami do dnia dzisiejszego pisząc prawą ręką w lewej trzymam 2 długopisy, uczyć, czytać jestem w stanie max 45 a później mimowolnie zaczynam chodzić po pokoju, idę na jogging wracam i znowu mogę się uczyć. Dopóki było to 45 min nie mówiłam nic, teraz jak jest to 10 min zaczyna to być problem. Czytam tylko po 3 zdania wypowiedzi, czy maila, zawsze tak miałam lekarz internista stwierdzil, że to objawy ADHD byłam już wcześniej u psychiatry ale on nic takiego nie zaobserwował, co prawda nie mówiłam mu o tym. Byłam u pani psycholog (na uczelni)stwierdziła, iż to wysoce prawdopodobne dostałam szoku, zupełnie nie wiem co robić. Czy adhd może występować u dorosłych ona i ten lekarz twierdzi że tak, że nawet może się objawić w dorosłym życiu Ja muszę się uczyć a czytanie programu tv jest dla mnie za drudne, kiedy miałam praktyki to co 30 min podświadomie chodziłam do wc mimo iż mi się nie chciało po prostu musiałam wstać od biurka. Co ja mam robić? Czuję się jak 7 latka, która jest bezradana, mimo że mam 23 lata

Gość NieUważny
Lufcia nie przejmuj się w Polsce jest lek o nazwie concerta. Pozatym pomaga dieta z dużą ilością białka i Ćwiczenia fizyczne:)

Gość klkjll;.
juz od dawna się stwierdziło ze nie ma czegos takiego jak adhd, teraz te bachory są rozpuszczone, kiedys cuda działał solidny klaps w dupsko a teraz to kazdy ma adhd! rodzice to cipy grochowe więc i dziecko będzie miało adhd

Gość podejrzewam u siebie
ADD i jeszcze kilka innych zaburzeń

Gość NieUważny
kjkl. Nie masz racji! Na jakiej podstawie piszesz że nie ma czegoś takiego jak adhd??

Gość NieUważny
Pozatym to schorzenie to nie tylko nadruchliwość, ale równie bardzo niemożność skupienia się na ważnych rzeczach!