Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła PM nieobrażalska

dzieci na weselu - pisać zaproszenie jeśli w rodzinie mam tylko maluszki?

Polecane posty

Gość kiciorek-ek
a może zrób tak: zaproś z dziećmi. I tak przybycie trzeba potwierdzić, więc jak ludzie będa potwierdzać to wtedy dopytaj co i jak. I będziesz wiedziała ile dzieci będzie. Wtedy możesz spokojnie coś dla nicg zarezerwować, załatwić jakąś opieke- jeśli Ci zależy, żeby rodzice tych dzieci dobrze się bawili:)

Gość kurcze juz 30stka
jak dzieciaki to jużś jakiś kąt dla nich bo je energia roznosi i nie są takie grzeczne jak dorośli na to maja czas:) salka jakaś hm do zabaw ewentualnie jakaś opieka nad nimi by się nie nudziły albo i materace do przespania się nie wiem zależy od warunków lokalowych i waszej dobrej woli bo to nie wasze dzieci i nie was dotyczy zapewnienie opieki tylko rodziców to jest obowiązek. Sama jestem matka i uważam ze wesela są nie dla małych dzieci maja czas na takie imprezy , sama lataj pilnuj i się nie pobawisz i dzieciaki tez robią się marudne

Gość kurcze juz 30stka
nie doczytałam nie ma salki to już "problem" rodziców tych dzieci nie twój, rób jak uważasz ale jak będą przesadnie dawać się we znaki np za welon ciągać;) to niech świadkowa zwraca uwagę i już