Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robiccccc

co zrobilybyscie na moim miejscu.......???????doradźcie....(trudny przypadek)

Polecane posty

Gość nie wiem co robiccccc

WITAM, nie wiem co jest grane i co zrobić....bo: mam corke 8miesiecy, od poczatku 5tego mies jadla normalnie z chęcią słoiczki tzn obiadki i deserki i potrafila zjesc od razu cały ten maly sloiczek, tzn wiadomo otwierala buzie sama albo byla marudna przy jedzeniu ale jadla...a teraz oddwoch tygodni ona nie chce jesc nic stałego... chcialaby tylko mleko!!!!!!!!!!!! robilam tak: probowalam jej np. dac mleko o godz. 10tej i poszla spac do 12xstej a jak sie obudzila to specjalnie jej nic nie dawalam i poszlam na dlugi spacer (piła tylko wode lub herbatke i to nie wiecej niz 50ml.) wrocilam i dawalam jej sloiczek (ktory zawsze jadla-jej ulub.smaki!!!!!!) zadnego smaku nie lubi!!!!!!!! dziwne jakies.... ani deserkow ani obiadkow...nie pomaga zabawianie, nie pomaga grzechotanie, nawet kupowalam nową zabawke do kazdego karmienia i tez nie zjadla!!!!!! pokazywalam jej dmuchanego balona, zwykle reklamowki foliowe, jakies miny robilam smialam sie i nic!!!!!! a mąz zrobil zapasy i mamy ponad 300 słouiczkow... martwi mnie ze mała nie chce jesc... poprostu zacisnie buzie i nie otworzy wogole, a jak otworzy przez przypadek to wypluje od razu!!!! i tak potrafie jej to dawac ok.godziny i bez efektow... zaciska dziasla i nie je! probowalam jej dawac banana czy jablko wlasnorecznie robione i tez nie chciala nic.

Gość Piękne i naturalne
moze jej zabki wychodza i dlatego nie chce, moj mial tak samo

Gość nananananananan
Pewnie CIę zaraz zjedzą za te dawanie słoiczków. Tutaj pewnie każda gotuje:)

Gość łojakciepło
probowalam jej dawac banana czy jablko wlasnorecznie robione i tez nie chciala nic. - daj przepis na takie jabłko albo banana:D

Gość to zalezy..................
Moze sie jej przejadly te sloiczki. Ugotuj sama zupke i zmiksuj.

prawdopodobnie to zęby. kup żel chłodzący i smaruj nim dziąsła. dawaj jej na razie mleko, kaszki z butelki. za kilka dni spróbuj dać deserek później obiadek. teraz dawaj jej skórkę od chleba, chrupki kukurydziane do ręki niech sama sobie je.