Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ummcca

Przyklady najwiekszego lenistwa, jakie znacie.

Polecane posty

Gość ummcca

Jest juz jeden bardzo ciekawy temat o skapcach. Tutaj proponuje wpisywac najgorsze przypadki lenistwa, z jakimi sie spotkaliscie.

Ja jestem strasznym leniem ;] nawet wstać żeby sobie samego chleba zjeść mi się nie chce - a umieram z głodu...

Gość ytaka owaka
sikac do butelki zamiast do wc :D

Gość brak pracy od 3 lat
nikt mnie nie przebije

Gość ytaka owaka
podniesc własny tylek z tapczanu

Gość jedna_taka26
dziewczyna mloda ktora sie nie myje bo jest taka leniwa...

Gość ummcca
no i zakladanie brudnychrzeczy z kosza na bielizne, bo nie chcialo sie wlaczyc pralki.

Gość ummcca
sikac do butelki zamiast do wc? Przeciez to wymaga wiele zachodu. Trzeba butelke znalezc i skupic sie, zeby do niej trafic - to meczace.

- u moich krewnych poplamiony obrus przewracało się na drugą stronę :o nie wiem tylko czy to było lenistwo czy oszczędność :o - znam osobę, która robi sobie cały dzień kawę, a później herbatę w tym samym nieumytym kubku :D

Gość sikacz69
ja też sikam do butelki a to nie problem. do takiej zakręcanej np. po coli albo wodzie. siedzę przed komputerem i nie chce mi się odchodzić albo w nocy to sikam w butelkę a potem zakręcam i do kosza. butelki mam pod ręką bo pije przed komputerem. dodatkowo oszczędzam wodę! polecam wszystkim sikanie do butelki! szkoda czasu na chodzenie do WC i szkoda nie potrzebnie marnować wodę!

Gość uwazaj tylko
żebyś się przez pomyłkę nie napił z takiej butelki...

Gość A mi ?
Nie chcę się nawet nie chcieć :)

wołanie kogoś z drugiego pokoju żeby zgasić światło :D niesprzątanie kilka tygodni w domu/pokoju chyba jestem leniuchem, ale jak tak teraz myślę to nie umiem sobie przypomnieć jakiś ogromnych i przerażających przykładów z własnego życia którymi mogłabym się podzielić :P

Gość nie chce mi się pisać
jednemu debilowi nie chciało się podetrzeć sobie dupy w WC ubrał sobie majtki powiedział, że i tak dzisiaj miał je zmienić wieczorem po kąpieli więc po co się podcierać, majty przecież zaraz pójdą do prania

Gość ugyuygugy
jak mi sie czasami nie chce na kafe posta napisac :D:D jak wstrzymuje siku i kupe do ostatniej chwili a jesc ide dopiero jak jestem maxymalnie glodna nie ucze sie mimo zagrozen i jeszcze wiele innych rzeczy... wlacznie z higiena i balaganem w pokoju

Gość sikacz69
niesprzątanie kilka tygodni? to nic takiego. ja nie sprzątam od miesięcy. butelki do których sikam wrzucam do kosza więc nie napiję się z nich na pewno :) jeszcze nie chce mi się czasami myć. czasami nie myję się 2 dni albo 3 ale zęby myje chodzę w tych samych ciuchach łącznie ze skarpetkami i majtkami przez 2-3 dni CZASAMI ciuchy trzymam na podłodze bo NIE CHCE MI SIĘ ich zawieszać i wkładać do szafy nie chce mi się myć włosów dlatego obcinam je na bardzo krótko nie chce mi się gotować więc jem zupki chińskie lub to co można zrobić w mniej niż 3 minuty w kuchni jak jeszcze sobie coś przypomnę to dam wam znać tu !

Gość njfkndszlj
zostawilam faceta samego na 2 tyg, gdy skonczyly sie czyste naczynia to poszedl kupic plastikowe, oczywiscie nic po sobie nie umyl; nie musze chyba dodawac jaki smrod od tego sie unosil, masakra

Gość Liselotte
porzucenie szkoły w maturalnej klasie!!!!!(ja) potem rodzice pognali mnie do roboty w kuchni stołówki i expresem ukończyłam edukację....

Gość sabuwxyy
ciekawy temacik i chyba sie dolacze :) no wiec nie poszlam na mature bo mi sie nie chcialo teraz od dwoch lat nie pracuje bo tez mi sie nie chce :)

Gość sik i kupa w mig
Sikam do butelki przez sen dziwne prawda moj sekret tkwi w że przyczepiam butelke do kostki przeciagam rurke a ja przyczepiam butelke do kostki a ja wkladam do cipki wkladam rurki koniec do butelki i sikam bo wnocy 3 razy mam musiala mi zmieniac posciel i boje sie przyznAC ze robilam tez zadkA kupe