Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutyikyu

CO SĄDZICIE O KIERUNKU STUDIÓW KOSMETOLOGIA? WARTO STUDIOWAC?

Polecane posty

Gość trutyikyu

myslicie,ze sa po tym dobre perspektywy?

Gość w polsce jesat masa
kosmetyczek,ale DOBRYCH kosmetyczek jest tylko kilka.

Gość trutyikyu
RACJA Z TYM:)

kosmetologia ludzie to nie kosmetyczka. Zalezy jak sie wkrecisz po studiach, moze zalapiesz sie na jakis salon super albo otworzysz swoj. Ale raczej marny pomysl z ta kosmetyczka

Gość teoria względności, kurcze
to zależy. jeżeli na akademii medycznej (np. w Łodzi tylko tam jest, pomijając chemię na uniwerku i polibudzie gdzie specjalizacja to kosmetyki właśnie) to jak najbardziej. na innych prywatnych przez 5 lat wklepujesz sobie w twarz maseczki itd więc bulisz grubą kasę żeby zostać kosmetyczką (a można zaoszczędzić i iść do studium)

Gość Aska9222
Hej:) sama w tym roku wybieram się na kosmetologie niech się tu nie wypowiadają ludzie którzy myślą że to jest to samo co kosmetyczka. Kosmetolog uczy się produkować od podstaw kremy, perfumy sama chemia :) poza tym po studiach może pracować nawet jako asystent dermatologa gdyż uczy się chorób skóry itd. Ja uważam że warto to studiować. Pozdrawiam:)

Gość uopoip[-09
up

ja uważam , że kierunek bardzo dobry i przyszłościowy w obecnych czasach nie ma życia bez kosmetyków, to jest bardzo ważne dla kobiet i mężczyzn też , każda dziedzina w tym temacie jest pożądana i będzie mieć zapotrzebowanie która wzrasta

Gość gość
Warto studiować! Jest to świetna perspektywa na przyszły zawód. Ja jestem na ostatnim roku u Mydłowskiej i już pracuję, niedługo szykuje się awans :) Także polecam wszystkim!

Gość gość
Dobry kierunek. Przede wszystkim Bardzo przyszłościowy. Może nie jest Bardzo popularny, ale to dobrze. Jak jest mało specjalistów to można liczyć na większe pieniądze. Co do Mydłowskiej to faktycznie się zgadza. Szkoła, którą z całą pewnością warto polecić.

Gość sakadera

Potwierdzam. W zasadzie wszystko udało się ogarnąć przez Beauty Lux, to oni mnie nauczyli zawodu i do wszystkiego przygotowali. Największe plusy? Mała grupa, porządne kosmetyki i nastawienie na jakość. To nie był czas stracony. To był czas na maksa pozytywnie wykorzystany i cieszymy się, że właśnie tak to poszło. A jakie są wasze doświadczenia?