Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masełko pomarańczowe

Zerwałam kontakt z moją przyjaciółką. Byłyscie w takiej sytuacji?

Polecane posty

Nie odzywam się do przyjaciółki 2 miesiące. Ale w sumie ona też by mogła się odezwać :O Po prostu psuło się miedzy nami, kiedyś byłyśmy nierozłączne spędziłyśmy 2 lata na wspaniałej przyjaźni, wspólne wypady na imprezy, razem na wakacje..ale ostatnio denerwowała mnie, nie wiedziałam o czym z nią gadać :( nasz kryzys trwał z 4 miesiące..ale gadałyśmy wtedy i się spotykałyśmy, a teraz od 2 miesiacy cisza. I boję się tego że spotkam ją kiedyś na ulicy..jak sie zachować wtedy? Byłaby to bardzo niezreczna sytuacja...

Gość PROSZEO POMYSLY
ZERWALAM KONTAKT Z PRZYJACIOLKA- JUZ NIE JESTESMY PRZYJACIOLKAMI, NIE MAMY KONTAKTU 4 LATA. SKRZYWDZILA MNIE, STRACILA MOJE ZAUFANIE- NIE MOGLAM WYBACZYC - PO CO MI TAKA PSEUDO PRZYJAZN?? W TRUDNYCH SYTUACJACH POZNAJE SIE LOJALNOSC. ODEZWIJ SIE JESLI TO NIC POWAZNEGO A JESLI NIE MOZESZ SOBIE Z TYM PORADZIC DAJ SOBOE SPOKOJ, WIDOCZNIE TO NIE JEST PRZYJAZN..

po prostu zauważyłam że nie jestem już dla niej ważna, w gronie znajomych traktowała mnie jak powietrze.. jakbym nie istniała, troche to przykre też słyszeć ciagle jak mówiła o sobie jaka ona jest 'wspaniała', starała sie zwracać uwagę wszytskich na siebie.

up

jest tu ktoś?

Gość saturas
Miałam kiedyś przyjaciółkę chodziłyśmy razem do podstawówki, mieszkałyśmy w jednej klatce, później nawet nasi faceci byli braćmi. Przyjaźniłyśmy się jakieś 15 lat. Pewnego dnia ostro się pokłóciłyśmy i przestałyśmy się do siebie odzywać, to trwało jakiś rok czasu, nawet ''cześć'' na klatce sobie nie mówiłyśmy. Kiedyś zorganizowano spotkanie klasowe z czasów podstawówki, no i przyszłyśmy na nie obie. Dopiero jak trochę wypiłam to wzięłam ją na bok i wtedy pogodziłyśmy się (ona by na pewno pierwsza ręki nie wyciągnęła), mamy teraz kontakt, ale sporadyczny, to już nigdy nie będzie to samo co było kiedyś...