Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trillerxx

Pytanie głownie do chłopaków !

Polecane posty

Gość trillerxx

Drodzy chłopcy,mężczyźni ! 1. Czy lubicie dziewczyny,które sa spontaniczne, zwariowane - rzadko powazne, chwilami dziecinne? 2.Czy kobiety powazne, zdecydowane, poukładane itd? Jeżeli dziewczyny równiez chca sie wypowiedziec to powiedzcie ktory typ według was najbardziej lubia chłopcy?

Gość bbvfgfhjkklkllll
To zależy od faceta.

Gość gosch
posredniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii glupia infantylna trzpiotka moze strasznie irytowac powazna i stale sie kontrolujaca to rowniez jakas porazka

Gość Szymuś
Po szaleńcach to nie wiadomo czego można się spodziewać.

Gość trillerxx
osobiście ja należę do grupy 1...jestem dziewczyną,która nie wiadomo kiedy i co wymyśli..jestem strasznie zwariowana ! uwielbiam sie śmiać ze wszystkiego i z niczego....powaznie zachowuje sie wtedy,kiedy musze, bardz wtedy kiedy trzeba...miewam dziecinne zachowania.. i troche zaczęłam sie o siebie martwic,bo dziewczyny w moim wieku (17 lat) są zazwyczaj spokojne,opanowane,poukładane...

Gość krups
jeżeli wejdzie na drzewo i zacznie miałczeć udając kocicę przed okresem to będzie śmieszne i zwariowane oraz spontaniczne ale trzeba mieć trochę odwagi na taki wyczyn, więc jestem na TAK :)