Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livvkaa

Wstydliwy chłopak ;/

Polecane posty

Gość Livvkaa

Cholera. Dopiero co rozstalam sie z chlopakiem z ktorym bylam ponad poltora roku. Na poczatku byl strasznie wstydliwy, ale z czasem sie przelamal, zaproponowal spotkanie i w ogole. Po rozstaniu z Nim, spotkalam w szkole fajnego chopaka, na ktorego wczesniej nie zwracalam uwagi. Napisal do mnie, zaczelismy sie troche bardziej poznawac, mielismy sie juz spotkac kilka razy.. ale nic z tego nie wyszlo. Wiem, że jest straszny wstydzioch, co mnie bardzo wkurza. Dopiero co rozstalam sie z takim, a tu nastepny, gdyby to byl kazdy inny to skonczylabym to. Ale cholernie zaczelo mi na Nim zalezec. Nie mozemy sie dogadac, wstydzi sie podejsc na przerwie pogadac chociazby.. a pozniej ma do mnie pretensje ze stoje z innymi chłopakami, a z Nim nie. Jak mogę mu pomoc? Zeby sie przelamal? Zeby to On o mnie zabiegal, a nie na odwrot? Bo ja za chlopakiem nie mam zamiaru biegac, starac się o Niego. Powinno byc na odwrot, a ja jestem w stanie jakos mu pomoc, ulatwic sprawe, ale nie mam juz pomyslu jak? POMOZCIE(!!!!!!), prosze o jakas dobra rade, NIEKTORYCH prosilabym o powstrzymanie się od pisania glupich, besensownych i szczeniecych komentarzy.

Gość fggerge
Ten komentarz możesz nazywać jak chcesz. Jesteś kolejną świętą krową która czeka na gotowe. Nie myśl jak mu tu pomóc w przełamaniu tylko sama podchodź i zagaduj. W przeciwnym wypadku zapomnij o szczęściu jeśli nie zaryzykujesz. Ale najlepiej to czekać na gotowe.... wrrr nie nawidzę takich księżniczek.