Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhghghghjjjjjj

nie daje rady na studiach;/

Polecane posty

Gość hhghghghjjjjjj

Duzo wynika tez z mojego lenistwa, po prostu siedze sama caly dzien i nic nie robie ;/ szwenadam sie sprzatam spie calymi dniamiitd, a jak sie ucze w ogole nie mgoe sie skupic. przez to tez z naerwow jem, tak jak dzis, musze sie uczyc, co chwile cos jem...czy duzo zjadlam przez dzisiejszy dzien??? bo juz sama nie wiem;/ serek wiejski z otrebami pszennymi obwarzanka z ziarnami razowego 2 miski musli z otrebami wafel ryzowy i jablko

zartujesz? Bardzo malo zjadlas i malo kaloryczne Ja dzis zjadlam na snaidanie 2 kanapki Na obiad ziemniaki groszek z marchewka i schab pozniej zupe pomidorowa a teraz bede jadla serek.

Gość hhghghghjjjjjj
bo chce studiowac, ale troche sie pogubilam, nie ptorafie sie skupic na nauce, a cale zycie bylam najelspza uczennica;/ a teraz od razu sie poddaje, chyba po prostu nie przywyklam do tego, ze teraz ciezko trzeba pracowac, bo kiedys naprawde nie musialam sie wiele uczyc, zeby byc najlepsza...

Gość hhghghghjjjjjj
jeszcze przez to tyle jem :(

No właśnie o tym mówię..... To tak jak ze sportem, dietą i wszystkim innym - jak się chce - to trzeba robić. Skoro jesteś zdolna - to nie musisz się dużo uczyć, chyba nie chodzi o to, żeby mieć same 5!

Gość hhghghghjjjjjj
wiem...tylko zanidbalam na poczatku i teraz sie to ciagnie, ale musze to jutro zlaiczyc, udowodnic soibe, ze potrafie, a nie poddawac sie!!! zawsze dawalam rade, ale zeby cos zyskac trzeba sie napracowac, wiec do dziela!!a nie zakladac, ze nie dam rady..

Gość hhghghghjjjjjj
a duzo zjadlam, jak myslicie?

Gość hhghghghjjjjjj
up

Gość hhghghghjjjjjj
podnoszę :)