Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trillerxx

PYTANIE DO WSZYSTKICH !

Polecane posty

Gość trillerxx

Jestem dziewczyną,która nie wiadomo kiedy i co wymyśli..jestem strasznie zwariowana ! uwielbiam sie śmiać ze wszystkiego i z niczego....powaznie zachowuje sie wtedy,kiedy musze,albo wtedy kiedy trzeba...miewam dziecinne zachowania.. i troche zaczęłam sie o siebie martwic,bo dziewczyny w moim wieku (17 lat) są zazwyczaj spokojne,opanowane,poukładane...co o tym sądzicie? czy mi to jakos przejdzie samo,czy poprostu jeszcze nie wydoroslalam, a moze to jest poprostu fajne waszym zdaniem?

Gość andzej z radomia
znam takich co maja powyzej 30stu a zachowuja sie jakby mieli nascie

Gość trillerxx
no ale przez to wydaje mi sie jakby niektórzy postrzegali mnie za debilkę,kogoś kto nie ma oleju w głowie..moje kolezanki czasami zartuja sobie ze mnie(nie złosliwie,ale wiedza,że moga sobie na to pozwolic,a jak poprosze je zeby sie tak nie zachowywały,to wezmą to za żart z mojej strony)..ludzie z reguły nie traktuja mnie powaznie.. a jesli chodzi o chłoapków,to boje sie,że niektorzy tez po kryjomu sie ze mnie smieja.. i to mnie własnie najbardziej boli ! ze chłoapki nie beda chcieli takiej dziecinnej dziewuszki ..:(

To zależy :) trudno powiedzieć jeśli sie kogoś nie zna :) może być to zabawne albo wnerwiające.

Gość trillerxx
czekam na inne opinie...

Gość trillerxx
up

dziewczyno w takim wieku nie masz się czym przejmować, naście lat to okres w którym masz prawo być wariatką 🖐️