Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LayDown

Moja kierowniczka obija się w pracy a najwięcej zarabia

Polecane posty

S u k a pracuje po 8h dziennie i jej praca ogranicza sie do mowienia co kto ma robic. Reszte rzeczy zawala, nie orientuje sie w niczym, nie potrafi myslec, kalkulowac, nawet nie potrafi liczyć. Z 8 godzin pracy na przerwie jest 4. Wszystkie raporty trzeba za nią poprawiać, bo az wstyd byloby to wyslac dalej do kontrahentow. Jednym slowem totalnie tępa osoba, na dodatek ruda i brzydka. Szef lubi ją, bo jest cięta na pracowników i ma niewyparzoną gębę i myśli on, że tym sposobem s u k a trzyma wszystko w garści. Ostatnio dostała na rękę 5 tys zł przy czym zwykły pracownik, który robi 3 razy więcej niż ona zarabia 1300zl. Wy tez macie tak w swoich firmach ?

Gość AsiaDoOcenki
A tam opowiadasz głupoity zadrościsz jej posady oceńcie moją dupkę zamiast gadać o dupie Marynie http://tinyurl.com/6kjmw6h

Gość Emiliiaaaaa
Koleżanka pracuje w Lidlu i czytając Twój topik jakbym ją słyszała. Jej też jest ruda :) Współczuję Ci takiego pojebanego ścierwa, może pociesz się tym, że Ty choć mniej zarabiasz to jesteś chociaż normalna, a ona już zawsze będzie yebnięta :classic_cool:

Gość Ricco
tak znasz taki kawał o częściach człowieka? mózg mówi ja jestem szefem ja myślę itp nie mówią ręce my wszystko robimy oczy - my wszystko widzimy nie mówią nogi my nosimy nas tam gdzie chcemy odzywa się dupa to my będziemy rządzić !!! ! !!! ! !!! !! !!! ! ! ale inne części ciała ją wyśmiały :) :D :) :D więc dupa przestała pracowac po kilku godzinach strajku oczy wysły na wieszch, ręce zaczeły się trząść nogi się ugieły mózg dostał migreny A MORAŁ Z TEGO TAKI RZĄDZI TEN CO GÓWNO ROBI :) :D