Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100dentka

Dlaczego osoby, ktore nie pija alkoholu sa dyskryminowane?

Polecane posty

Gość 100dentka

Jestem abstynentka i zauwazylam, ze moi znajomi bardzo czesto mnie olewaja przy okazji jakis imprez. Lubie sie bawic i alkohol mi nie jest do tego potrzebny. I wlasnie fakt, ze nie pije sprawia tez, ze oni w codziennych kontaktach traktuja mnie inaczej, jak jakiegos intruza, ktory nie ma prawa rozmawiac z nimi o czymkolwiek, bo nie pije na imprezach.

Gość chuycham
po prawdziwy polak pije i pali ganje a ty widocznie nie jestes polka!

Gość ja tez nie piję
bo się boją - bo gdy się napiją, wychodzi z nich prawdziwa natura, mówią i robią różne rzeczy, których potem się wstydzą. I wiedzą, że ja WIEM!

Gość dziaddek
zyjesz w spoleczenstwie gdzie 98% ludzi pije poki zdrowie pozwala oczywiscie w roznych ilosciach jedni symbolicznie inni do nieprzytomnosci

No ja piję. Ale bardzo rzadko i niewielkie ilości. Na imprezach świetnie się bawię bez alkoholu. A moim znajomym to nie przeszkadza bo niby dlaczego miałoby

Gość 100dentka
Planuję założyć klub AA, żeby pomóc tym biedakom pijącym alkohol przy byle okazji 😴

Gość ja tez nie piję
Moi znajomi nieudolnie próbują się odczepić ode mnie, jednak ja zawsze pójdę za tymi alkoholikami do barów itp., żeby po cichu i w trzeźwości zobaczyć jak się upijają, robić fotki, a następnie szantażować :classic_cool:

Gość ja tez nie piję
A nieprawda - a przynajmniej nie do końca, podszywku! Na imprezy jestem zapraszana,choć rzadko, przyznaję - a zdjęcia to oni sami robią - tylko takich zdjęć to nie chcę mieć w swoich albumach :-D

Gość jhnpgdotijhpi
proste i z dawien dawna wiadome - kto nie pije ten podpierdala