Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierosoholiczka

Moja tesciowa kazala mi wyjdz na korytarz przez papierosa!

Polecane posty

Gość papierosoholiczka

Ja chcialam zapalic w kuchni ale ona tam robila obiad, i powiedziala mi zebym wyszla na korytarz bo tutaj sie nie pali. Jakbyscie zachowaly po takim tescie?

Gość skandal do potęgi entej
strzeliłabym ją w mordę, aż by jej szczęka wyleciała!

Gość papierosoholiczka
Jak to? ja w swoim mieszkaniu pale, ale tesciowej odbilo bo powinna mnie ugoscic a nie wypraszajac mnie na korytarz z papierosem i jeszcze mowic ze jak skoncze to moge wrocic.

Gość a ku ku czerepuku
nie każdy lubi taki smród, niektórzy mają sprawny nos

Gość naucz się kultury
dobrze Ci powiedziała.. Jeśli Ona nie pali, to wcale się nie dziwię. Smrodzić w kuchni, przy niepalących i jeszcze przy obiedzie... Bardzo dobrze Ci powiedziała..Naucz się kultury kochana..:)

ja ją rozumiem bo jesli wdomu sa zasady to kazdy powinien sie ich trzymac.... ty nawet ze wzgledu na kulture osobista... jesli ktos nie pali to dym strasznie przeszkadza

to tak jak moja kuzynka..zawsze jak przychodzi nawet w zimie w buciorach ze sniegu to nigdy ich nie ściąga i pcha sie na dywan oburzające

Gość Anonim@ .
Ja bym chyba jebneła śmiechem bym wyszła i nie wróciła zresztą moja teściowa to tez swinia tylko brak jej koryta maciora jedna

Gość papierosoholiczka
Tylko że tesciowa dwa miesiace temu sama palila, postanowila to rzucic, ale wypraszanie kogos z takiego powodu za drzwi jest bardzo upokarzajace, jeszcze mowi ze jedzenie papierosami smierdzi.

Gość kallayauy
KAZAŁA CI W Y J Ś Ć a nie wyjdź :O nie raz też słyszałam jak ktoś mówił, że musi komuś "pomóż" :O Boże..

Gość Anonim@ .
Te teściowe to wogóle jakies sa po pierdolone... Jezu jak ja swojej nie lubie a szwagierki tej mordy ciekawej dzis dostalam paczke z allegro to kurwa musiala zajrzeć szkoda ze mąż od nich odbierał ta paczke bo bym ja jebła w ten tłusty pysk ten tłuszcz by aż zaczol falowac by sie trzęsła pul dnia jak galareta nim by ten tłuszcz ustał

Rzuciła i dobrze zrobiła. A Ty zamiast ją wesprzeć i nie prowokować pokusy, to jeszcze dołki pod nią kopiesz. Ja Ciebie rozumiem, pewnie czujesz się tam jak u siebie, ale naprawdę jako niepaląca uważam, że nie ma nic gorszego od palacza, który świadomie zatruwa i mnie. Także popieram teściową. A czy to upokarzające? Byłaś u niej, więc wypada się dostosować do jej zasad. Trudno.

Gość a ku ku czerepuku
Ma racje. Jak nie jesteś sama, zanim zapalisz zapytaj,czy możesz. Podstawowa zasada kultury. Jak jej nie masz, nie dziw się, że ktoś Ci zwraca uwagę.

Gość Anonim@ .
Akurat jedzenie śmierdzi ręce mogla predzej umyć to by nie śmierdzialo

moim zdaniem to ty jestes mało wychowana ze w czyims domu odpalasz fajke, ja tez palilam przez lata , nie pale 3 miesiace dopiero. ale nawet jak palilam to w domu rodzicow chlopaka zawsze wychodzilam na balkon, nawet jak jegho ojciec palil w domu. to jego mama za mna wybiegla zebym sie nie przejmowala zebym palila w domu. to co innego... ja bym sie nie odwazyła tak u kogos bez pytania, tymbardziej ze jest to osoba ktora dopiero zucila, pewnie jest jej ciezko... to tak jak objadac sie slodyczami przy osobie na diecie...