Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ezami18

pomocy.

Polecane posty

Gość Ezami18

Mam 18 lat partner 36 a nasze dziecko 6 miesięcy. Mieszkam u niego ( a oprócz niego jest jeszcze siostra i rodzice). Problem w tym, że ja się nie umiem tu zadomowić, jego matka i siostra prawie w ogole ze mną nie rozmawiają. Ciągle jakieś komentarze, że jak to ja nie umiem sie dzieckiem opiekować. Mówiłam partnerowi jaka jest sytuacja, że najwyraźniej nie jestem akceptowana. Zaproponowałam wyprowadzkę do pustego mieszkania po moich rodzicach lecz on nie wyraził na to zgody. Gdy zagroziłam, że zabiorę dziecko i odejdę on odparł, że zabierze mi córkę. Nie wiem co robić.. pomóżcie

Gość nie odbierze Ci dziecka?
jedynie sądownie - a uwierz mi raczej Ci dziecka nie odbiorą. Wyprowadź się w takim razie do tamtego mieszkania.:O Co będziesz sie męczyć? Tylko pytanie kto Cie utrzyma,mozesz ubiegać sie o alimenty. w ogólee spora roznica wieku .. no ale nie mnie to oceniać.

Gość Ezami18
Hm, mam rodzinne na córkę, a o alimenty byłoby cięzko bo partner nie ma stałej pracy ewentualnie przez fundusz. I najgorsze jest to, że i moja rodzina i jego mieszkają w jednej miejscowosci..