Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrunetkaWDuzymMiescie

Zadurzylam sie w szefie

Polecane posty

Pracuje w duzej korporacji. Zadurzyłam się w moim szefie. Rozumiemy się naprawdę dobrze, jesteśmy bardzo zaprzyjaźnieni i współpracownicy widza to więź. Nie ma miedzy nami nic w tej chwili. Ja mam mętlik w głowie, bo on oczywiście żonaty, i ma dzieci. Staram się trzymać z daleka, bo boje się, ze do czegoś dojdzie. Wiem, ze pociągamy się nawzajem, ale to jego małżeństwo... Mam wyrzuty, ze w ogóle sobie coś wyobrażam, ale nie mogę przestać o nim myśleć. Co zrobić, jak poznacie faceta dla siebie, ale już jest w stałym związku? Nie chce nikogo zranić. Ale tak cholernie jego chce...

Gość GorkaMaua
Boże, jakie to trywialne ! W każdym podręczniku psychologii są opisywane takie patologie.

Gość no nie, ile razy można czytać
podobne historie ... Wiadomo już, że puścisz się z szefem tylko co potem ? Zastanawiałaś się nad soba czasem ?

wszystko fajnie, ale zastanów się nad konsekwencjami. Pięć razy się zastanów.

No wlasnie. Konsekwencje sa do bani. Nie chce byc zle zrozumiana; nie biegam po korytarzu w krotkich spodniczkach i glebokich dekoltach (on też nie, żeby nie było). Nawet nie blisko. Nie mialam tego w planie. Sama idee uważam za złą. Ale trafiło na człowieka, nie na stanowisko. Jakby było współpracownikiem czy podwładnym to taka sama chryja by z tego mogła być. Jestem za to cała rozmemłana przez to. Chyba mogę. Zaczynam się zastanawiać nad znajomymi, którzy dobrnąwszy do 25 roku zycia stwierdzają, że czas i żenią się/wychodzą za mąż z osobą, z którą się akurat spotykają. Nie ze względu na osobę, tylko ze względu na czas. A potem jak po 5-10 latach spotykasz osobę, tylko w niewłaściwym czasie/po czasie, to co wtedy...?

Gość panna z sucha glowa
nie biegam po korytarzu w krotkich spodniczkach i glebokich dekoltach (on też nie, żeby nie było) --> :D :D :D Heh, no w sumie to dobrze o nim swiadczy, chyba ze transwestyta :P

Dobra. Rozumiem. Sytuacja niefortunna. Ale ja nie planowałam mojego życia w ten sposób. Też jestem kobietą po przejściach, jak to się mówi - czy już nic od życia nie mogę mieć?