Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojeUrodziny35

urodziny

Polecane posty

Gość MojeUrodziny35

Mam problem chyba przestanę wychodzić z domu;-) A tak serio to mam dosyć facetów, którzy traktują mnie chyba jak jakiś okaz w zoo;-) Żyję już trochę lat na tym świecie i do tej mojej strony wizualnej zdążyłam się już przyzwyczaić i nie robię z tego wielkie halo;-) Myślałam, że z wiekiem mi odpuszczą panowie starsi i młodsi też;-) Ale niestety nie, ponieważ jestem przed 40stką kilka wiosen, a wyglądam na 28-29, ponieważ zero zmarszczek (dobre geny w mojej rodzinie to norma;-) Nie mam zielonego pojęcia co to są tzw. kurze łapki?;-) Nie mam potrzeby wstrzykiwania sobie botoksu co dużo młodsze kolezanki ode mnie już dawno stosują;-) Nawet kobiety prawią mi komplementy;-) ale one akurat mnie nie interesują;-) czasem wciskam taki tekst natrętnym adoratorom, że jestem les jak inne argumenty nie trafiają;-) to mniej rani męskie ego;-) łatwiej jest im przełknąć fakt, że kobieta jest innej orientacji, niż przyjąć do wiadomości info, że akurat danym delikwentem nie jestem zainteresowana;-) Dodam, że nie ubieram się wyzywająco chociaż mam dobry gust i z doborem odpowiedniej garderoby nie mam problemu:-) Dlaczego o tym piszę, a dlatego żeby osoby mniej urodziwe przestały robić z tego problem! Ja wychodzę z domu i jestem pod obstrzałem samców, nie macie pojęcia jakie to jest męczące!;-) Do wypowiedzi zapraszam też podszywy;-) a ja idę świętować;-) pozdro

Gość fgdffgfggffg
kogo to obchodzi? i tak stara d... z ciebie

Gość drfghjklwsedrftgyhujik
swiat to dzungla i po prostu trzeba sie nauczyc nawigowac i kopniaki dawac a nie czekac az swiat sie zmieni bo sie nie zmieni... http://www.youtube.com/watch?v=4ALTu4dVbTQ

Gość Bon it's me
Happy birthday

Gość Bon it's me
Ja mam 42 lata i nie uważam że jestem stary;-)

Gość Bon it's me
Dziwna mentalność w tej Polsce:-o