Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vlkodlak Ahroun

Jestem WILKOŁAKIEM. Odpowiem na PRAWIE wszystkie pytania.

Polecane posty

Dzień dobry. Jak w temacie. Przybyłem tutaj, by móc niczym ludzki rzecznik prasowy odpowiedź ciemnej, ludzkiej tłuszczy na wiele pytań dotyczących naszej rasy - wyższej rasy. Rasy zmiennokształtnych których na co dzień mijacie na swoich drogach podążając niczym szczury do swoich kiepskich robót za śmieciane pieniądze, a następnie przepychając się w kolejkach kupując gówniane produkty w marketach. Zapewne nie zdajecie, bądź nie zdawaliście sobie sprawy z istnienia wśród was tych wybitnych jednostek jakimi jesteśmy... Jak już wspomniałem postanawiam uchylić rąbka tajemnicy co do naszego istnienia jak też obalić, bądź potwierdzić mity jakie o nas znacie. Nie ukrywam, że pośrednio wpływ na moje pojawienie się tutaj miała pewna sucz, która jest wampirem, ale to już inna sprawa. Pamiętaj szmato - wojna trwa! Czekam więc na konkretne pytania. Dziękuję

Gość baciiasia
Czy lubisz seks? Czy umiesz zaspokoić namiętną kobietę? ps. czy jesteś tak zbudowany jak Taylor Lautner, najsłynniejszy z Was? :classic_cool:

Gość perdzielisz.....
:-O

Koktajl Mleczny. Ło matko lecę po srebrne kule.. swoją drogą.. czy to wystarczy? ODP: Nie, nie wystarczy, choć nie ukrywam że trafienie nas srebrną kulą zarówno w postaci człowieka - homida, lupusa - wilka, jak Crinosa potrafi nam wyrządzić spory ból porównywalny z uderzeniem kijem baseballowym w człowieka. baciiasia Czy lubisz seks? Czy umiesz zaspokoić namiętną kobietę? ps. czy jesteś tak zbudowany jak Taylor Lautner, najsłynniejszy z Was? ODP: Każdy lubi seks. Wilkołaki nie są w tym wyjątkami. Jednakże preferujemy ostry seks z samicami rasy ludzkiej. wynika to z braku szacunku do ludzi, nierzadko posuwamy się do gwałtów. Taylor Lauther to zwykła ciota i mimoza. Wilkołaki są przeważnie w ludzkiej naturze mężczyznami postawnymi o groźnym wyglądzie.

Gość ewfwefewgtewt
czy wilkołaki są jadalne..?

ewfwefewgtewt czy wilkołaki są jadalne..? ODP: Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie, gdyż nigdy nie miałem okazji spróbować i nawet spróbować bym nie śmiał, gdyż to wykroczenie porównywalne z ludzkim kanibalizmem wśród ludzi.

Gość ewfwefewgtewt
Aj tam! To spróbować mogę... kiedyś tam. Bo w teorii to gdyby tak np. Ciebie obedrzeć ze skóry (futra?) i nad ogniem troszkę opiec, to całkiem sporo mięcha by - chyba - było. Zminimalizowalibyśmy w ten sposób problem głodu na świecie, a i liczba gwałtów nie byłaby tak wielka (bo jak sam napisałeś - często posuwacie się do gwałtów). P.S. Jestem genialna... Gdybym była głupsza, to z moimi pomysłami mogłabym zostać politykiem...

ewfwefewgtewt Aj tam! To spróbować mogę... kiedyś tam. Bo w teorii to gdyby tak np. Ciebie obedrzeć ze skóry (futra?) i nad ogniem troszkę opiec, to całkiem sporo mięcha by - chyba - było. Zminimalizowalibyśmy w ten sposób problem głodu na świecie, a i liczba gwałtów nie byłaby tak wielka (bo jak sam napisałeś - często posuwacie się do gwałtów). P.S. Jestem genialna... Gdybym była głupsza, to z moimi pomysłami mogłabym zostać politykiem... ODP: Muszę cię zmartwić, zostaje ci chyba zostać jednak tym politykiem. Jeżeli nawet udałoby ci się zabić jednego z nas w postaci Crinosa musisz mieć świadomość, że po jakimś czasie (w zależności od ilości zadanych ran i szybkości wykrwawienia) wracamy do ludzkiej postaci. O samym problemie w"dorwaniu" i zabiciu jednego z nas pod tą postacią nie wspomnę. Tak więc życzę powodzenia w karierze polityka, a problem głodu możesz rozwiązać edukowaniem samic swojego gatunku co do antykoncepcji, która jest przyczyną nadmiernego tzw. dziecioróbstwa wśród plebsu a tym samym głodu.

Gość baciiasia
No ok, skoro lubicie seks, to czy jesteście też wybredni? Bierzecie wszystko co się rusza i na drzewo nie spieprza, czy macie może wręcz przeciwnie bardzo wysublimowany gust i oczekiwania? ps. czy możliwe jest, że wilkołak zakocha się w samicy ludzkiej jak Pattinson w Belli np.?

Gość eloł eloł
no jak to po co założył, on chce zruchać Noxelię, to widać jasno jak na dłoni, a i nie dziwię się, bo Noxelia ładniutka jest :)

Gość LUNA AUTUMN
ok ok a chodzisz do lekarza? XD

Gość papużka nierozłączka
czy zażywałeś kiedykolwiek Zolafren/Pernazynę? :classic_cool:

kontrabasik po co założyłeś ten idiotyczny temat? ODP: Po to, byś mogła zadać powyższe, debilne pytanie. :) Po za tym czytanie ze zrozumieniem się kłania. baciiasia No ok, skoro lubicie seks, to czy jesteście też wybredni? Bierzecie wszystko co się rusza i na drzewo nie spieprza, czy macie może wręcz przeciwnie bardzo wysublimowany gust i oczekiwania? ps. czy możliwe jest, że wilkołak zakocha się w samicy ludzkiej jak Pattinson w Belli np.? ODP: W ludzkiej postaci wilkołak panujący nad swoimi hormonami nie jest zainteresowany byle samicą rasy ludzkiej. Natomiast przeobrażając się w crinosa nierzadko nie potrafi opanować swojej nadwyżki hormonów i jak napisałaś "weźmie wszystko". Z wyjątkiem starych samic rasy ludzkiej. Pod tym względem jesteśmy jak samce rasy ludzkiej - im młodsza, tym lepsza! A wygląd? Wygląd potrafi być sprawą drugorzędną. Może nie powinienem o tym pisać, ale w wyjątkowych sytuacjach przy olbrzymiej nadwyżce testosteronu i braku samic w pobliżu potrafimy kopulować ze sobą na wzajem niczym samce rasy ludzkiej w zakładach karnych, gdyż u nas kult siły gra bardzo ważną rolę. Co do drugiej części pytania: wybacz nie wiem kim jest jakaś tam Pattinson z Belli. eloł eloł no jak to po co założył, on chce zruchać Noxelię, to widać jasno jak na dłoni, a i nie dziwię się, bo Noxelia ładniutka jest ODP: I tak i nie. Na pewno nie zrobiłbym tego z powodu zachwytu jej urodą tylko kierując się upokorzeniem jej. Koktajl Mleczny. Na jakiego typu pytania nie odpowiesz? ODP: Na pytania, które mogłyby zaszkodzić mnie i moim braciom. Nie odpowiem np jak nas unieszkodliwić. LUNA AUTUMN ok ok a chodzisz do lekarza? XD ODP: Tak, czasami muszę, jednakże infekcje i inne dolegliwości imają się nas znacznie rzadziej niż ludzi. Mamy swoich zaprzyjaźnionych lekarzy, którzy są jednymi z nas. fawila Czy jako wilkołak znaczysz teren? ODP: Tak, podobnie jak wilki. Instynkt ten jest od nas silniejszy. Choć jesteśmy braćmi i raczej ze sobą nie walczymy bez powodu, to jednak są granice, które obce wilkołackie samce przekroczyć prawa na terenie innego samca nie mają! Np. gwałcenie samic ludzkich na terenie innego wilkołaka.

papużka nierozłączka czy zażywałeś kiedykolwiek Zolafren/Pernazynę? ODP: Nie zażywałem, ale twoja znajomość co do nazw tych środków może świadczyć o fakcie, że masz lub miałaś z nimi bliski kontakt. Gratuluję wspierania koncernów farmaceutycznych zarządzanych przez masonów.

Gość LUNA AUTUMN
jak sie stac wilkołakiem ? wampiry istnieją?

LUNA AUTUMN jak sie stac wilkołakiem ? wampiry istnieją? ODP: Ad1 - wilkołakiem można się urodzić jako owoc związku wilkołaka samca i samicy rasy ludzkiej. To jedna z nielicznych korzyści obok gwałtów mamy z samic rasy ludzkiej. Jednakże wychowywanie takiego dziecka odbywa się inaczej niż wśród ludzi. Odpowiednia kandydatka na matkę wilkołackiego pomiotu jest porywana, zapładniana i przetrzymywana w niewoli do czasu urodzenia dziecka i wykarmienia. Następnie młody "wilczek" wstępuje w nasze szeregi i od najmłodszych lat uczony jest naszych zwyczajów i kultury. Ad2 - jak najbardziej istnieją.

Gość kamcia5026
ja sie chyba u ciebie uczyłam ,ale nie pamiętam mam tylko skrawki wizji i wspomnień>... może to było po tym jak moja mama umarła mi w wieku 4 lat bo potem nic nie pamiętam do wspomnień z wieku 7 lat .. przez te 3 lata zupełnie nic nie pamiętam a ja zawsze pamiętałam wszystko, zupełnie jakby mi sie pamięc wykasowała...

Gość stokrootka97.97
a jak wygladacie po przemianie? wielkie wilki czy bardziej wilkolaki z horrorow? ;P

Gość Zaciekawionaa
Czy to prawda ,że wilkołaki są blade ?

Gość stokrootka97.97
i jak gwalcicie to w swojej ludzkiej postaci? jelsi nie zapladniacie tej kobiety to ja zabijacie zeby swiadka nie bylo? :D