Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfklskf

mam już dość jego jarania!!!

Polecane posty

Gość mfklskf

Proszę o jakieś rady...dziewczyny mój chłopak codziennie jara ...mam już tego dośc!ilekroć ile o tym z nim rozmawiam , mówie tłumacze on i tak swoje ..nie wiem co mam już robić. Mamy po 26 lat ja już chciałabym czegoś wiecej,kocham go i wiem że żle mi byłoby bez niego ale żle jest też mi z tym że jara, jest nieodpowiedzialny , zero myślenia o przyszłości, żyje z dnia na dzień a to jest jego główna i jedyna rozrywka..bez tego nie ma szans. Najgorsze jest to że obraca sie w takim towarzystwie ..chyba z normalną osobą nie byłby w stanie sie kolegować. Nie wiem już co robić ,jak przemówić do niego ...:(

Gość hgsdjhgdsjfhbsdcnbdjhfgfs
Rzzuc go jesli to Ci przeszkadza. Na dluzsza mete to nie jest wygodne iwidac ze bardzo sie tym zameczasz.

Gość emiliess
mam podobny problem ;) moj tez jara i to duzo, moze nie codziennie, ale prawie codziennie, wiec na jedno wychodzi, i tez nie ma innych rozrywek. a palilas z nim sama kiedys? czy jestes niepalaca kompletnie?

Gość mfklskf
ja jestem anty i raczej to się nie zmieni

Gość hahhaahah iidiotka
ale mu chcesz zrobic pod gorke?? jeszcze napisz ze teraz jara i ze ci smierdzi ;P czarniakow ci na chacie brakuje?? czy masz malo rozrywek w zyciu?

Gość emiliess
bo ja popalam czasem z nim, nie jestem tak calkowicie anty.

Gość emiliess
jednak to co robie ja, a to co on - stanowi wieelka roznice. tymbardziej ze ja sprobowalam dopiero jak go poznalam, a on juz tak dlugo.

Gość mfklskf
sama jestes idiotka !

Gość emiliess
nie lubisz jego znajomych??

Gość hahhaahah iidiotka
no wlasnie nie :) ty masz w glowie kupsko a twoj chlopak jeszcze wieksze ze zadaje sie z panna co by go na psiarni zagonila przy pierwszej mozliwej wpadce. jak jestes taka anty to czemu z nim wogle zaczynalas cokolwiek?