Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość biała konwalia 3333

ja i on....

Polecane posty

Gość biała konwalia 3333

hej jakis czas temu rozstalam sie z chlopakiem i w sumie do tej pory jest mi ciezko bo on sie ciagle odzywa :( jestem osoba ktorej ciezko sie zakochac poza tym w sercu jest ciagle byly ktory ciagle mnie rani :( i nagle pewnego dnia w mojej pracy pojawil sie chlopak ktory mam wrazenie ze odmienił mi zycie spodobal mi sie odrazu jak nikt nigdy wczesniej niestety to byly ostatnie dni mojej pracy tam i nawet nie zdarzylismy sie poznac lecz los chcial ze dzieki drugiej pracy pojawiam sie w starej codziennie ale tylko na chwile i mijamy sie on zawsze sie ze mna wita ale na tym koniec wydaje mi sie ze jest bardzo nieśmiały choć bardzo przystojny od poltora tygodnia zaczał sie do mnie usmiechać tak fajnie i życzliwie ale nic poza tym a ja bardzo chcialabym go poznac widze ze to totalne przeciwienstwo mojego byłego ale ja jestem dosć niesmiała byc moze tak jak on ... zreszta nie wiem nawet jak ma na imie i czy kogos ma a glupio mi zagadac do niego ... przeciez bede musiala tam ciagle przychodzic i go widywac ... a ja nawet nie wiem czy mu sie podobam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować