Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EfIesze

Jestem największą ciotą w rodzinie, jedyny frajer bez kasy, kobiety i charakteru

Polecane posty

Gość EfIesze

Ja pierdole.. dobija mnie to, mam dosyć liczną rodzinę i kiedy jest jakaś wigilia albo jakaś impreza z okazji urodzin babci itp to każdy się zbiera.. dosłownie każdy ma osobę towarzyszącą, moich CZTERECH BRACI!, DWÓCH WUJKÓW, DWIE SIOSTRY! , no i wiadomo- babcia, dziadek i moi rodzicie no po prostu kurwa załamka.. a ja jak sam jak CIOTA ZAWSZE SIEDZE CICHO!! no bo co mam mówić? wszyscy sie zajebiście bawią, mają obok siebie swoją połówkę, są zadowoleni z życia, zarabiają pieniądze, albo studiują na dobrym kierunku, mają jako taki wygląd a ja?? studiuje gówno po którym nic nie bede mial i całe zycie samotny.. a mam już 23 lat :O nic tylko się za.je.bać...

przesadzasz. Twój problem polega głównie na złej samoocenie i chęci powielania życiorysów innych.

Gość thaisse80
a nie mozesz poszukac pracy i dziewczyny?

Gość EfIesze
ale kogo ja moge szukać, skoro kazda mnie od razu olewa? litości.. a praca? co ja moge robić, nie majac zadnego wykształcenia ani umiejetnosci a na jakąś produkcje czy taśme to nie pójde, o ni chuj.. juz wole biedowac na maxa

Gość brat manka
maniek to ty?

Gość thaisse80
Mozesz zaczynac od tej najprostszej i powoli isc w gore. Nie ma pracy w kierunku ktorym sie ksztalcisz? A moze jakies kursy zawodowe, cos w tym stylu? Przy kazji bedziesz miec tez okazje poznac nowych ludzi i moze jakas dziewczyne.

Gość nie pale nie pije
ile razy dostales kosza ciekwe czy wogole probowales zreszta ja mam gorzej

Gość EfIesze
nie jestem nawt w stanie tego policzyc dostaje kosza odkas zaczalem interesowac sie kobietami, czyli tak od 4 podstawówki

Gość oooooooooooooo...........ooooo
oooo :-(

Gość łanka wanka
super :)