Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rairai

Ból brzucha i brak okresu

Polecane posty

Gość rairai

Witam, może któraś z Was tak miała i mi coś doradzi. Po tym jak mi się 2 dni spóźnił okres zrobiłam test, wyszedł negatywny. Teraz jest 7 dni opóźnienia okresu dalej brak. Brzuch mnie ciągle boli i piersi jak na okres. I zastanawiam się czy okres się spóźnia pzez stres w ostatnich dniach i antybiotyki? Czy może za wcześnie zrobilam test?

Gość rairai
Z tym ze antybiotyku nie biorę od 2 dni dopiero. Czy antybiotyk może mieć wpływ na test?

Gość rairai
A jak to jest z temp w ciazy

Gość rairai
Nie wytrzymałam, zrobiłam przed chwilą kolejny test i są wyraźne dwie kreski :D :D :D :D

Gość rairai
A za chwilę pędzę do apteki po kwas foliowy :] Zastanawiam się czy powiedzieć rodzicom już teraz czy po potwierdzeniu przez lekarza ? :D

Gość Pingwin z Madagaskaru
Hej dziewczyny mam ogromny problem... Spóźnia mi się okres ok 2 tygodni ogólnie nie jest regularny ale to to już rekord i mam nadzieję że mnie w końcu odwiedzi... Bóle brzucha miałam i wszystkie moje nawet najdziwniejsze osobiste objawy przed okresem miałam a okresu brak... Od ponad trzech tygodni jestem za granicą i pracuje od 8 do 13 godzin dziennie do tego trochę stresu z pracą i z brakiem okresu. Owszem ciąża wchodzi w grę ale boję się poznać prawdę... Planuję zrobić test ale może najpierw uda się którejś mnie uspokoić że w takiej sytuacji to normalne :)

Gość Madzik2014
Cześć dziewczyny. Pomóżcie :) Okres powinnam dostać 15.03 i nadal nic. Tydzień po spodziewanej miesiączce zrobiłam test i wyszedł negatywny,może dlatego że robiłam po południu. W tym czasie byłam chora. Brałam antybiotyk ale w pore się opamiętałam i po dwóch dniach odstawiłam. Po współżyciu z mężusiem raz plamiłam i dalej nic. Teraz mija 11 dni od spodziewanej miesiączki, piersi bolą,podbrzusze troszkę kuje ;/ nie wiem co mam myśleć o tym a do gin mam dopiero na 14.04 . :(