Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frania Mania K

MArzy mi się mąż cygan

Polecane posty

Gość Frania Mania K

ehhh, gdzie takiego moge zapoznać, albo może tutaj jest jakiś pan który jest romem ?

Gość thaisse80
przyjedz do wloch, tu jest ich w cholere.

Gość To lepiej niech Ci się
odmarzy. I mówię to bez żadnych uprzedzen, bo ich nie mam, tylko na podstawie znajomości ich kultury. Poznałam kilka osób z tej społeczności. U nich kobieta na żonę jest przehandlowywana jakby była na sprzedaż, a jako żona nie może mieć własnego zdania. Sami Romowie natomiast, poza rzadkimi wyjątkami, są zazwyczaj niewykształceni. Są doskonałymi i sympatycznymi towarzyszami na różnych imprezach tanecznych, ale nie wyobrażam sobie codziennego życia z nikim z nich. Już myślę, że łatwiej byłoby, gdyby chodziło o związek mężczyzna Polak - kobieta Romka, wtedy bylyby szanse, że coś z tego wyjdzie.

Gość Mania 63
A ja juz nie chcę żadnego chłopa bo mam 63 lata.

Gość swetłana
ja mam takiego czarnego co go czasem z cyganem mylą:O romem nie jest ma niebieskie oczy ale chetnie ci go odstąpie chcesz?:O

Gość łanka wanka
moja kolezanka ostatnio stwerdziła ze mam dziecko cygana kompletnie sie to nie zgadza ale ok...ludzi sa slepi jak widac... bo moja jej blondynka z niebieskimi oczami.... po za tym niektórzy (moim zdaniem nienormalni) twerdza ze ja i maz jestesmy tacy sami z wygladu (ja jasna porcelanowa cera zazwyczaj, niebieskie oczy, i jasne włosy, on ciemna karnacia barzowe oczy) ale widac slepota jest bardzo powszechna...