Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klauss243

Co jest ważniejsze?????????

Polecane posty

Gość Klauss243

Kogo byś wybrała? Kto ma lepiej? 1. Wysoki facet z małym penisem 2. Niski facet z dużym

Gość Major Oklahoma
wiesz ile razy już była taki wątek....hm WIELE razy, poszukaj tam odp.

Gość nie pale nie pije
170cm wzrostu 11cm penis ja jestem idealem

Średni facet ze średnim wackiem... wbrew pozorom duży penis nie oznacza lepszego seksu, a wręcz przeciwnie... wiem po sobie... mój facet ma średniego i gdyby miał większego to byłby spory problem...

Gość nie pale nie pije
wiekszego to znaczy 19 takich prawie nie ma wiec o czym ty piszesz

Gość Klauss243
Duży też nie musi od razu oznaczać giganta, który tylko sprawia ból. Są kobiety, które potrafią czerpać radość z seksu z dużym penisem i wcale nie muszą być rozepchane.

Gość nie pale nie pije
zeby sprwial bol to musi byc naprawde spory sorry ale 85% ma 15-17 i wiecej jest tych co maja mniej niz wiecej od tego przedzialu

Gość Klauss243
To jakim cudem średnia wynosi 14 z kawałkiem skoro 85% ma 15-17?

Gość nie pale nie pije
srednia jest wieksza te czternascie to jest cos innego mediana czy cos duze fiuty zawyrzaja srednia

Gość Klauss243
Ja uważam, że 17 cm to już dość duży, ale tu na kafe chyba są jakieś inne standardy.

Gość nie pale nie pije
ja mysle ze wzrost wazniejszy chyba ze penis jest naprawde maly 11cm

Gość nie pale nie pije
to bardzo duzy ale nie taki zeby sprawiac bol

Gość Klauss243
Ja tam myślę, że penis ważniejszy. :D

Gość nie pale nie pije
uzasadnij

wzrost... weźcie przestańcie już z tym wzrostem bo mi się rzygać chce.. mój facet jest równy ze mną i jest idealnie...

Gość Klauss243
Większy penis sprawia więcej przyjemności niż ten mały, a czy wzrost sprawia kobiecie przyjemność? Może i fajnie jest czuć się małą przy mężczyźnie, ale jako tako wzrost nie służy przyjemności.

Gość Klauss243
No i dobrze ginger21, życzę wam dużo szczęścia ;) po prostu ciekawi mnie opinia.

Gość wpółczuję wam
Rozpatrywania partnera wyłącznie pod kątem długości fiuta i wyglądu!

Gość nie pale nie pije
a jakiego ma penisa ginger mam dwie siostry i wiem ze wzrost to atrybut meskosci jak ktos przesadza to tez mi sie chce zygaz ja mam 170cm i sie nie przejmuje ale penisem owszem jesli by mozna bylo to jakos przeniesc to penis 11cm w odniesieniu do populacji przeniesiony na wzrost w odniesieniu do populacji to by bylo jakies 155cm biorac pod uwage czestosc wystepowania rozumie ktos o co mi chodzi

Gość Klauss243
Rozumiem o co ci chodzi. ;) Są teaz operacje powiększania penisa. Może warto się tym zainteresować? Tylko oczywiście najpierw trzeba zdobyć dokładną wiedzę teoretyczną na ten temat, upewnić się, że to bezpieczne.

Gość Klauss243
A jeśli można wiedzieć to jakiego wzrostu są twoje siostry?

Gość nie pale nie pije
Klaus to ja ci odpowiem ze co do przyjemnosci to i tak liczy sie grubosc i krotszy fiut moze dac tyle samo przyjemnosci co dlugi jeslki ma te sama grubosc pozatym miedzy 13 cm a to jest dla mnie maly (nie wiem ile ty miales na mysli) a 17cm nei ma duzej roznicy w przyjemnosci dopiero ponizej tych trzynastu to jest istotne

Gość Klauss243
Ja ci powiem, że wbrew pozorom długość też się liczy bo moja panna uwielbiała jak w nią głęboko wchodziłem, to było dla niej bardzo przyjemne, ale naprawdę nie piszę tego po to by się pochwalić. Może nie każda tak ma, w końcu każda kobieta lubi co innego.

Gość nie pale nie pije
nie wiem ile maja wzrostu jedna jeszzcze rosnie ale obie sa nizsze niz ja co do operacji to wiem o tym troche i nie jest to takie proste zreszta najpierw musze miec prace i pieniadze zeby o tym myslec na powaznie

Gość Klauss243
No ja się na tym nie znam, ale operacja to chyba zawsze jakaś opcja. Możesz już odkładać drobne sumki, chyba coś tam masz, ale oczywiście nie zmuszam. ;) W każdym razie na pewno masz jakieś szanse na znalezienie dziewczyny.

Gość nie pale nie pije
wiadomo ze wieksza przyjemnosc ale przy 13cm to nie jest az taka duza roznica zeby zmienic partnera mozna zmienic pozycje i jest i tak przyjemnie moze troche mniej a ponizej 13cm to prawie nie ma penisow

Gość Klauss243
No nie wiem, aż tak nie studiuję tego tematu, ale pewnie są też i tacy, którzy mają mniej niż twoje 11 cm.

Gość nie pale nie pije
klauss mnie smiesza ludzie ktorzy maja 13cm i robia tragedie jest troche slabiej ale mozna spokojnie dac przyjemnosc kazdej lasce albo typki ktorzy placza przez niski wzrost i wprzewaznie maja wiecej niz ja jak ktos nie ma problemow to sam je wymysla

Gość nie pale nie pije
na wikipedii pisze ze 11cm i mniej to 0,2%

Gość Klauss243
No tak, ale mało który człowiek potrafi cieszyć się tym co ma. Zawsze znajdujemy sobie jakieś problemy, a kobiety to już w ogóle.